Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Ovog proleća će na ulicama vladati dve boje: PINK i milenijal roze!

Napunite orman svim nijansama roze boje i nećete pogrešiti.

1614705304_milenialpink.PNG
Foto: Instagram/ screenshot the.millennialpink
Oglas

Garderoba će uneti veselje u svakodnevnicu, jer ulična moda pokazuje da će se predstojećeg proleća nositi roze u svim nijansama.

Foto: Instagram/ screenshot loewe

Pročitajte još: PEPITO će se nositi i ovog proleća, ali zaboravite i crnu i belu! Evo u ovim bojama ćemo ga nositi (FOTO)

Verovali ili ne, ali roze boja ima bezbroj nijansi! Mnoge dame vole puder roze, druge barbi nijansu, treće ciklama, četvrte jarku pink boju. Međutim, nosiće se kombinacija pink i milenijal roze nijanse.

Žuto i roze je, takođe, dobar izbor.

Pored kombinacije roze i roze, kombinovaće se i sa žutim, što je savršena kombinacija za cvetne haljine.

Pročitajte još: Proslavila ju je Keri Bredšo, a nakon dve decenije ova TORBA ponovo osvaja svet (FOTO)

Roze će se, naravno, kombinovati i sa belim.

Pročitajte još: Luj Viton ne prestaje da iznenađuje: Ovaj put predstavio džemper koji košta čak 7.000 evra! (FOTO)

Pročitajte još: Zaboravite na velike TORBE, to niko više ne nosi! Sada je moderno PISMO

Roze čizme ili šorc, džemper ili bluza, košulja ili tašna. Roze haljina će sigurno biti pun pogodak u kojoj će svaka dama biti primećena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas