Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Ovu pesmu je Aca Lukas posvetio pokojnom prijatelju: "Dok je pevam moja duša plače"

Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja", otkrio je mnoge tajnesa estrade, ali izneo je i do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života

1627021441_aca.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Popularni pevač, u knjizi je otkrio i kako je nastala jedna od njegovih najemotivnijih pesama "Lešće", koju je posvetio pokojnom prijatelju koji se predozirao.

Pročitajte još: Zdarvka Čolića svi znate, a evo kako izgleda njegov rođeni brat koji se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Pemu "Lešće" Aca je posvetio pokojnom prijatelji

- Pesma “Lešće” je posvećena mom prijatelju koji je umro od posledica drogiranja i ona je poziv svima da kažu ne drogama. Pesma je nastala 1985. godine i svi iz moje generacije su je znali na Karaburmi i pre nego sam je snimio. Morao sam da snimim i otpevam tu pesmu, jer je neraskividi deo mog života - ispričao je Aca te nastavio:

- Iako u mom oku ponekad, dok je pevam, drugi ne primete suzu, moja duša plače. Pesma je inspirisana pričom o devojci sa Karaburbe koja svakodnevno odlazi na groblje “Lešće” i nosi cveće na grob svog umrlog momka. On je umro od posledica drogiranja. Svaki put pre nego otpevam, volim da publici objasnim kome sam je ja posvetio - svom pokojnom prijatelju koji je takođe umro od posledica drogiranja. Nikad nisam hteo da snimim spot za tu spesmu, jer sam znao da bi to bio moj poslednji snimak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas