Oglas
· · Komentari: 0
NOKTI

Pahulja, lampion, jelkica i još ukrasa na novogodišnjim noktima (VIDEO)

Ipak idete sa drugaricama na doček. One primećuju detalje!

Oglas

Ne morate ići kod pedikira da bi sredili nokte koji nose prazničnu atmosferu.

Pročitajte još: Vežba za celo telo: Koliko dugo treba da držite PLENK kako bi se videli rezltati

Lampion Foto: Youtube/ screenshot  20 Nails

Potrebno je nekoliko lakova, a ukoliko su vam nokti lepo oblikovani uradili ste pola posla.

Lak sa šljokicama je ključan za ovu "akciju":

Najjednostavnije je napraviti lampion na noktu koji možete postići uz pomoć nalepnice, ali i 3D šljokica. Nokat prvo nalakirajte neutralnom nijansom, a najbolje "nud" bojom.

Pročitajte još: Hit na Instagramu: Pikaso nokti! Brzo, lako i PRELEPO! (FOTO)

Lakom sa šljokicama napravite krug, a to se najbolje postiže tankom četkicom. Kada popunite lampion ukrasite ga sa nekoliko šljokica. Ukoliko imate još ukrasa napravite i letlju za lampion.

Jelkica Foto: Youtube/ screenshot  20 Nails
Od belog laka napravite jelkicu

Jelkica se na noktu pravi uz pomoć belog laka koji se nanosi tankom četkicom. Napravite tri linijeu jednom, pa u drugom pravcu. Svaki put to radite iz suprotnog pravca. Između nanesite linije šljokicama i, ukoliko imate, dodajte po neku šljokicu.

Pročitajte još: Polomio se nov KARMIN! To nije tragedija, brzo po UPALJAČ! (VIDEO)

Girlandu na noktu ćete napraviti uz pomoć tankog konca kojeg treba da zalepite na sveže nalakiran veli nokat. Uz nekoliko šljokica naprav ićete lep ukras.

Girlanda Foto: Youtube/ screenshot  20 Nails
Nabavite nalepnice pahuljica.

Pahuljicama možete da ukrasite nekoliko noktiju. Jedan nalakirajte crvenim i plavim lakom, a uradite to po dužini. Čekajte da se svaki lak dobro osuši. Savršenu liniju ćete postići ako zalepite selotejp. Kada se, dakle, lak osuši zalepiti na sredini pahuljicu i ukrasite šljokicama.

Pročitajte još: DISKO nokti u pet poteza od LAKOVA koje ste hteli da BACITE (VIDEO)

Uz pomoć laka sa šljokicama naklakirajte nokat, ali srednji deo nokta ostavite praznim, jer ćete tu talepiti pahuljicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas