Oglas
· · Komentari: 0
EPIDEMIJA

PAPARACO: Anđelina Džoli otišla kod bivšeg čije je ime pisala KRVLJU (FOTO)

Posle Dženifer Lopez i Bena Afleka i Anđelina Džoli snimljena kako ide kod bivšeg!

1623585480_Andjelina.jpg
Foto: EPA
Oglas

Anđelina Džoli je, pošto je izgubila bitku oko starateljstva sa Bredom Pitom, viđena kako sa flašom vina ulazi u stan kod bivšeg muža Džonija Li Milera.

Pročitajte još: Gruzijka u sred korone rodila sina u Beogradu i kaže da imamo JEDNU zajedničku osobinu (FOTO)

Godinama su se sudili Anđelina i Bred

Godinama je trajalo suđenje oko starateljstva nad decom između Anđeline Džoli i Breda Pita i sada se, konačno, završilo.

Međutim, papraci su uspeli da snime Anđelinu Džoli kako ulazi u zgradu u Bruklinu u kojoj se nalazi stan njenog bivšeg muža Džonija Lija Milera. Anđelina je nosila bež mantil i masku, ali se na slikama lako prepoznaje.

Upoznali su se na snimanju filma

NJih dvoje su se upoznali 1995. godine na zajedničkom snimanju filma "Hackers". Venčali su se posle samo šest meseci zabavljanja. Svadba je bila privatna, a Anđelina (46) je imala samo 20 godina i bila je obučena u kožne pantalone i majicu na kojoj je svojom krvlju napisala njegovo ime.

Umesto venčanice nosila je kožne pantalone i majicu na kojoj je krvlju napisala njegovo ime.

- Oboje smo se zaprosili u istom trenutku i oboje smo rekli DA! Uvek sam se pitala da li smo trebali da duže ostanemo venčani dok sam ja radila u Britaniji, a on ostao u Los Anđelesu. Ali, požurili smo sa venčanjem - rekla je Anđelina u jednom intervjuu.

Brak je kratko trajao

Tako je i bilo - Anđelina i Džoni su se razveli posle nekoliko godina - 1999. godine. Navodno su ostali dobri prijatelji.

Pročitajte još: Jelena Karleuša u kupaćem kostimu od 20 evra? Izazovno! (FOTO)

Anđelina je u Džonijevom stanu ostala oko tri sata i Džoni je sutradan ujutru radno viđen kako trči po kiši. Nosio je plavu kabanicu i masku.

Pročitajte još: Troje su USVOJILI i još troje su njihova biološka! Evo kako izgledaju danas deca ANĐELINE Džoli i BREDA PITA (FOTO)

Anđelina je 7. juna proslavila rođendan sa decom, a uveče je bila sama. Stan bivšeg muža napsutila je u 22.30 časova, dakle, nije prenoćila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas