Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Paris Hilton otkrila zastrašujuće detalje iz svog života: Davili su me i zlostavljali

Holivudska milijarderka 20 godina je skrivala tajnu

1598342344_paris-hilton.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news
Oglas

Paris Hilton odlučila je da snimi dokumentarni film o svom životu, u kome će otkriti mnogo do sada nepoznatih detalja o njoj.

Pročitajte još: Nakon što je objavljeno da je Siniša zaražen koronom, OGLASIO SE FUDBALSKI KLUB BOLONJA (FOTO)

Iako ima milijarde i važi za jednu od prvih starleta u svetu, kojoj se život uvek svodio na luksuz, Paris Hilton odlučila je da snimi film i otkrije sve o zlostavljanju koje je pretrpela kao tinejdžerka dok je živela u Juti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LakeLife is beautiful... 🌊👱🏻‍♀️🐕🌊

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

- Toliko dugo sam zakopavala istinu. Desilo se kasnih devedesetih, ali sam ponosna na to kakva žena sam postala. Moji roditelji bili su strogi, a ja buntovnica, kažnjavali su me tako što su mi uzimali kartice, telefon, ali nije upalilo, i dalje sam izlazila priča Paris i otkriva da su je roditeljposlali u internat gde je ostala skoro godinu dana, kako bi popravila ponašanje:

- To je trebalo da bude škola, ali nije bilo tako. Od kada se probudim, vrištali su mi u facu, tortura je bila konstantna. Zlostavljali su me, mislim da im je cilj bio da nas slome. Tukli su nas i davili, želeli da stvore strah kako bi ih svi slušali. Mrzela sam svoj život. Sa porodicom sam pričala jednom u tri meseca.

Pročitajte još: Tanja Savić očajna: Sinovi postaju kao otac

- Htela sam da pišem roditeljima o tome šta su radili, ali su mi oni govorili da mi niko neće verovati. Želim da se ovakve ustanove zauvek zatvore, dosta je maltretiranja - rekla je mlada bogatašica. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas