· · Komentari: 0
TREND

Parižanke diktiraju: Blejzer i široke pantalone obavezno, ali sve gubi smisao bez JEDNE sitnice

Ulična moda Pariza je uvek inspiracija za orman i novčanik.

1619095223_Paris.PNG
Foto: Instagram/ Pinterest woman-delice.com

Iznenađenje: patike su i dalje moderne. Kao i džins.

Pročitajte još: Elegancija bez premca: Kako da iskombinujte ZEBRA košulju? (FOTO)

Ulice svetske prestonice mode su uvek inspiracija za modne kreatore, ali i dame koje prate modu. Mnogi su predviđali da će džins otići na zasluženi odmor, kao i patike, ali to se na ulici nije dogodilo. Patike se i dalje nose, kao i farmerke, ali sada su nogavice široke.

Mantil obavezno
Mantil pripremite još sada za predstojeću jesen, jer će se nosti u braon i kamel nijansama.

Velike tašne su "okupirale" i Pariz, a Parižanka u trendu sada nosi široke pantalone, široki blejzer i maramu.

Blejzer i marama!

Pročitajte još: Kad Viktorija Bekam ponese haljinu za proleće, to onda znači MODNA DOMINACIJA, zar ne? (FOTO/VIDEO)

Paris Fashion Week vratila je zlatnu, crvenu i plavu boju. Dakle, nabavite veliku kožnu tašnu upečatljive boje, a onda obucite široke pantalone i blejzer, pa izgled osvežite maramom. Ukoliko nađete i širok kaiš - izgled će biti pun pogodak.

Pastelne boje su uvek moderne, ali ne plašite se boja, jer je ovo proleće žuto, crveno i zeleno, vizantijski plavo i ružičasto.

Pročitajte još: ŽENE, nenadmašive ste! Kako da od BRUSHALTERA napravite jedinstven top za kojim će se svi okretati (VIDEO)

Kamel boja, od bež do braon, večito će biti moderna, a nastavlja se i monohromatski trend oblačenja. Elegancija se postiže savršenim uklapanjem bež i pesak boje uz kvalitetene braon cipele i tašnu.

Pročitajte još: BAKARNO CRVENA je osvojila svet: Najavljuje se kao veliki trend leta (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.