Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

PAS Šenon Doerti otkrio da slavna glumica ima RAK, evo i KAKO

Glumica je bila sama kod kuće kada je saznala da joj se rak vratio i to da se nalazi u četvrtom stadijumu

1601631120_senon.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news
Oglas

Šenon Doerti, nadala se da je 2017. godine uspela da pobedi opaku bolest i da je njena noćna mora gotova. Ipak, poražavajuće vesti, nedavno je dobila.

Pročitajte još: Da nije glumica bavila bi se OVIM poslom: DžENIFER ANISTON otkrila da je želela da PROMENI ZANIMANJE

Uprkos raku koji se proširio na njene limfne čvorove, iscrpljujuće operacije, hemioterapije i radioterapije, pokazale su se uspešnim, pa je glumica otišla u remisiju. NJen pas Bouvi, prvi je otkrio da je bolesna. Nemački ovčar, više puta je njuškao područje gde je njen tumor naknadno otkriven. 

- Kada sam se vratila sa operacije, ponovo je nekako išao pravo ka tom području - rekla je Šenon za američke medije i dodala: - Kada sam imala prvu hemioterapiju, moje telo je stalno njušio. Iako je i ranije bio zaštitnički nastrojen, sada niko ne sme da mi priđe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simply the best. #nationaldogday

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Dve godine nakon bolnog saznanja da ima rak, Šenon je počela da svoj život vraća u normalu, ali je počela da oseća neobične bolove u leđima nakon vežbanja. Nažalost, ubrzo se pokazalo, da njena nelagodnost je ipak nešto mnogo strašnije od istegnutog mišića. 

Pročitajte još: Porodila se Niki Minaž: Pevačica po prvi put postala majka (FOTO)

- Bolelo je užasno - rekla je. Početkom 2019. godine, zabrinuto je pozvala onkologa, koji joj je odmah zakazao skener i rezultati su bili poražavajući. Rak se vratio, ali ovoga puta metastazirao je na kičmu i to u 4. stadijum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuesday......

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

- Uvek sumnjate da će se ovo dogoditi, ali sam definitivno mislila, da sam ga pobedila. Bila sam pravi ratnik, istinski preživeli i ubeđena da sam ubila rak - izjavila je tokom gostovanja u jednoj emisiji.

NJen suprug, fotograf Kurt Isvarienko, nije bio u Londonu, kada su vesti stigle. Uplašena Šenon, ispričala je kako je šetala po sobi plačući i počela je da gugla eksperimentalna ispitivanja raka dojke. Prvi put je odlučila da svoju bolest drži u tajnosti, iako je do tada uredno obaveštavala svoje pratioce o svemu.

Ubrzo nakon toga, njen kolega iz serije Beverli Hils, Luk Peri, poznatiji po ulozi Dilana, iznenada je preminuo od jakog moždanog udara. Šennon je tada pristala da se pojavi u emisiji u  njegovu čast:

- Bilo mi je tako čudno da mi se postavi dijagnoza, a onda neko ko je naizgled zdrav ide prvi. Bilo je zaista šokantno i najmanje što sam mogla da učinim za njega, bila je ta emisija -  rekla je.

Ponovo je držala svoju dijagnozu u tajnosti, a jedini ko je bio upućen u čitavu situaciju je kolega Brajan Ostin Grin, sa kojim je 16 sati dnevno provodila na snimanju rimejka Beverli Hilsa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas