Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Patike i večernja hanjina? Kako se nose patike? (FOTO)

Patike sada možete videti uz šarene patike i večernju haljinu.

1632126782_shutterstock_521847259.jpg
Oglas

Već smo pisali o tome da se ove godine patike nose uz odela, haljine i suknje, ali s obzirom na to da nikako ne izlaze iz modnog fokusa, osećamo se dužnima da im posvetimo još malo prostora, stavljajući ih u glavnu ulogu.

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Patike su efektne

Foto: Šater

Munjevitom brzinom, patike su postale neizostavni deo garderobe oba pola i svih uzrasta, od najmlađih do najstarijih. Za njih nijedan stil nije obavezujući, uklapaju se u najsvečaniji podjednako dobro kao u potpuno sportski.

Patike nose svi.

A izgledaju... najkraće rečeno - efektno.

Neprimetne patičice tankih đonova u poslednje vreme uopšte nisu moderne, dok one sa "nabudženim" đonom, koji je još glomazniji nego što je bio vazdušni, kod njihovih prethodnica iz 90-ih godina, samouvereno vladaju gradskim ulicama, salama za poslovne sastanke i noćnim klubovima.

Pročitajte još: Udobno i moderno: Razbijte jesenju monotoniju otkačenim HELANKAMA koje su apsolutni HIT (FOTO)

Što šarenije

Što šarenije, to bolje, geslo je koje "boji" najveći broj modela, a drečavost je još jedna od poželjnih karakteristika, koja se uočava i na pertlama. Upadljive, tirkizno-bele, ili, pak, boje ciklame u kombinaciji sa svetlo roze i tirkiznim đonom, samo su neki od modela predstavnika ovog pravca.

Uz šarene patike šarene pantalone.

Ne smeta ako uz njih obučete podjednako šarene pantalone ili haljinu, ili se ogrnete jednostavnim, za broj većim sakoom. Patike ostaju dole, da pričaju neku svoju priču, pozivajući vas da se prvo zagledate baš u njih.

Patike uz večernju tašnu Foto: Depozit

Nešto nežniju varijantu dočaravaju svetloroze patike, sa nežnim, penasto-debelim, belim đonom, koje mogu i glamurozno da izgledaju u kombinaciji sa malom lakovanom torbom, u istoj boji.

Pročitajte još: Da li ste spremni za NARANDžASTU? Marija Egelja je nosi na efektan ačin (FOTO)

Kako bilo, u patikama će vam biti udobnije nego u cipelama, a izgledaćete podjednako moćno.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas