· · Komentari: 0
FRIZURE

PAŽ kosa kao iz modnih magazina: Napravite ČETIRI neverovatne frizure (VIDEO)

Punđa pompadur, venac, riblja kost i još mnogo frizura mogu da se naprave od ravne kose do ušiju.

1593429882_Milabu1.PNG

Žene sa srednjom dužinom kose uvek imaju istu frizuru, jer misle da nema mnogo mogućnosti da promene izgled. Greše.

Pročitajte još: Pronađite idealan model FARMERKI, koji idealno pristaje uz vašu FIGURU

Riblja kost Foto: Youtube/ screenshot Milabu

Riblja kost

Obično se veruje da "riblju kost" mogu da naprave samo žene sa dugačkom kosom. Naprotiv, to je moguće i sa paž frizurom.

Potrebna je cik-cak ukosnica.

Istina, treba nabaviti specijalnu plastičnu cik-cak ukosnicu koja podseća na spojene spajalice. Pramenovi kose se provuku kroz svaku rupicu i preostali repić na vratu se zakači gumicom i uvuče.

Punđa pompadur Foto: Youtube/ screenshot Milabu

Punđa pompadur

Pravi se izuzetno jednostavno, a potrebno je nabaviti samo jednu ili dve ukosnice, u zavisnosti da li je kosa poslušna.

Dovoljna je ukosnica.

Pokupi se kosa u visini slepoočnice, ne steže previše i zakači ukosnicom. Ukosnica treba da se okrene ka temenu, a ne nadole. Ukoliko se donji deo sakupi i veže još jednom ukosnicom dobija se kompletna punđa.

Razdeljak

Sakriven izrastak Foto: Youtube/ screenshot Milabu
Nabavite usku i ukrašenu šnalu.

Ukrasne šnale koje koriste žene da dugačku kosu pokupe u punđu iskoristite za potpuno drugačiju namenu. Nabavite usku, ali lepo ukrašenu šnalu i zakačite je na razdeljak. Ne samo što će izgledati veoma zaniljivo, nego će tokom kritičnih dana kada izraste kosa, učiniti da se manje vidi razlika sa ofarbanom bojom!

Pročitajte još: HIT među tinejdžerkama: ANIME LOOK! Evo kako da se našminkate (VIDEO)

Venac

Poslednjih godina mogu da se kupe dugačke tapacirane gumice ili marame koje su u delu koji se nosi preko čela ukrašene, a deo za potiljak nije. Oko gumice treba problačiti kosu i polako je  rolati da bi se, na kraju,  dobio venac. Sa paž frizurom je najbolje kosu sakupiti u potiljku, a ukrašeni deo staviri preko čela ili na temenu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.