· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Pazite šta jedete na prvom ljubavnom sastanku - od toga vam možda zavisi budućnost veze!

Zanimljivo istraživanje.

1617037004_Depositphotos_153030964_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Prvi sastanak sa osobom koja nam se sviđa može biti veoma stresan i napet, jer svi želimo da ostavimo što bolji utisak. Međutim, prema najnovijim istraživanjima, postoji veza čak između onoga što jedete na prvom sastanku i toga kako će se vaš odnos dalje odvijati, piše "Best Life Online".

Pročitajte još: Oprostite prevaru samo ako vam partner obeća JEDNU stvar

Ovo veoma interesantno istraživanje obuhvatilo je oko 5.300 osoba koje su bile u braku i istraživači su zatražili od njih da se prisete šta su jeli na prvom sastanku. Te odgovore uporedili su sa dužinom braka i došli do zanimljivih zaključaka. 

Dok su se italijanski, francuski i mediteranski restorani pokazali kao najboljaopcija za dug brak, druge kuhinje nisu obećavale duge veze i brakove.

Pročitajte još: Pet stvari koje se događaju ženama ako NE VODE ljubav duže vreme

Istraživači su čak izračunali i procenat i dužinu trajanja braka na osnovu hrane koju ste tada jeli:

  • Hrana iz paba ili bara

Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 43 %. Prosečna dužina braka: 7 godina.

  • Karipska hrana

Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 44 %. Prosečna dužina braka: 6 godina.

  • Japanska hrana

Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 47 %. Prosečno trajanje braka: 3 godine i 9 meseci.

  • Portugalska hrana

​Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 50 procenata Prosečno trajanje braka: 2 godine i 5 meseci

  • Bife (buffet) ili samoposluživanje

​Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 53 %. Prosečno trajanje braka: 1 godina i 4 meseca.

  • Kineska hrana

Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 55 %. Prosečna dužina braka: 2 godine.

  • Američka hrana

Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 59 %. Prosečna dužina braka: 4 godine.

  • Indijska hrana

Stopa razvoda među parovima koji su jeli ovu hranu na prvom sastanku: 67 %. Prosečno trajanje braka: 1 godina i 3 meseca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.