· · Komentari: 0
LJUBIMAC

Pekan može da nauči svaki trik, ako mu date hranu (VIDEO)

Radoznao, strpljiv i fotogeničan, mačak Pekan, spreman je na sve kako bi dobio poslasticu.

1616081264_Macak-Pekan.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / pecan the cat

Mačak Pekan je u dom svoje vlasnice Mišel došao 2005. godine.

Pošto je udomljen na američki Dan zahvalnosti, ime je dobio po piti sa pekan orasima, koja se tradicionalno jede u vreme tog praznika. Mišel je ubrzo shvatila da njen mačak obožava hranu, a zbog nje je spreman da trpi čak i fotografisanje i oblačenje kostima.

Pročitajte još: Umara vas traženje mačke? Vlasnica otkrila kako uvek može da pronađe svog ljubimca, čak i ako u tom trenutku negde spava (VIDEO)

Nagrade za njegovu poslušnost, naravno, dolaze u obliku hrane, a kada vidite trik koji izvodi na ovom videu, sigurno će vas oduševiti.

NJegova vlasnica je odlučila da Pekanovu popularnost na internetu iskoristi u plemenite svrhe: preslatkog mačka fotografiše i pravi kalendare, a svu zaradu od toga daje azilima i skloništima za životinje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.