· · Komentari: 0
TUŽNO

Pesma krije veoma tužnu priču... Bila je namenjena Ceci, ali je otpevala ova pevačica

Neke od pesama postale su veliki hitovi, iako u tom trenutku nisu bile namenjene pevačima koji su ih otpevali

1606931884_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Indira Radić, na muzičkoj sceni postoji već 30 godina. Iza sebe ima brojne hitnove, ali je najveći bum, napravila 2003. godine, kada je izdala pesmu "Zmaj".

Pročitajte još: Sin Isidore Bjelice progovorio o poslednjoj želji svoje majke: Da li je želela žurku u belom?

Ipak, mnogi nisu znali da je ovaj teskt Marina Tucaković bila napisala za Cecu Ražnatović, ali kada ga je Indira pročitala, nije želela da odustane od pesme. 

Pesma koja je postala veliki hit, iza sebe krije i tužnu priču. Govori o paru koji se zavoleo u srednjoj školi, a nakon 10 godina zabavljanja, odlučili su i da se venčaju. Devojka, nažalost tada saznaje da boluje od raka pankreasa i da joj je ostalo malo vremena. Otkazali su svadbu, a dok je ona bila u bolnici, odlučila je da mu napiše pismo i to su bile upravo reči ove pesme. Zamolila ga je da pročita pismo tek kada ona umre, ali se on te večeri napio i otvorio je pismo. Ujutru kada je došao u bolnicu da je poseti, već je bila umrla. 

Pismo je ovaj mladić čuvao 15 godina, a onda je odlučio da tekst pesme proda Marini Tucaković.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.