· · Komentari: 0
BORE

Pesnicama masirajte PODVALJAK, gledajte u plafon i REŠITE GA SE!

Protiv podvaljka se morate boriti, jer se pojavljuje svima, a ne samo ljudima sa viškom kilograma!

1596979546_Depositphotos_250727366_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Mislite da podbradak češće imaju gojazne osobe? Grešite.

Pročitajte još: U jednom od omiljenih letovališta Srba ako ispoštujete OVAJ USLOV, rezervacija će biti JEFTINIJA

Pročitajte još: Lagana letnja poslovna garderoba koju ćete OBOŽAVATI! OVE komade morate imati u svom ormaru

Sa njim se bore i sitniji, mršaviji ljudi. Svima je zajedničko to da ga smatraju neprivlačnim i teškim za prikrivanje. Ipak, postoje načini da podvaljak znatno umanjite, uz pomoć nekoliko jednostavnih vežbi.

Vežbajte Foto: Depozit
Masirajte podvaljak dok gledate TV.

Dok se opuštate gledajući televiziju, zaposlite svoje pesnice u borbi protiv podvaljka. Stavite ih ispod brade i masirajte ovaj deo vrata kružnim pokretima. Na ovaj način ubrzaćete protok krvi i, s vremenom, smanjiti podbradak.

Lezite na pod pa glavu podižite sve do grudi, držit nekoliko sekundi.

Još ste ispred TV, a počele su reklame? Ne idite u drugu prostoriju, već lezite na leđima na pod podu, pa je polako podižite sve do grudi. Ostanite nekoliko sekundi u ovom položaju, pa polako spustite glavu da opet visi preko ivice. Ponovite vežbu pet puta. Ukoliko vam je vežba preteška, pridržavajte glavu rukama, tako što ćete ih prekrstiti na potiljku.

Podignite glavu ka plafonu!

Sledeće dve vežbe radite iz sedećeg položaja. Najpre bradu podignite ka plafonu i, već nakon nekoliko sekundi, osetićete kako vam se mišići vrata istežu. Ostanite u ovom položaju 10 sekundi, pa pažljivo vratite glavu u početni. Ponovite nekoliko puta.

Pročitaje još: Lice neguje KUĆNA RADINOST! Napravite domaće MASKE za sve tipove kože

Poslednju vežbu započnite iz istog položaja kao prethodnu, bradom uzdignutom ka plafonu. Iz tog položaja pravite pokrete kao da šaljete poljupce, ali nešto naglašenije. Ponovite od 10 do 20 puta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.