· · Komentari: 0
VITKE

PET laganih vežbi za savršen dekolte

Većina žena, kada odluči da zategne telo, akcenat stavlja na noge, ruke ili zadnjicu.

1629373318_Depositphotos_89239808_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Međutim, ne bi trebalo zanemariti ni grudi, jer su i one naša "lična karta". Da bi bile lepe i što duže ostale čvrste, nije potrebno mnogo vremena. Dovoljni su dobra volja i istrajnost. Stoga vam predlažemo nekoliko jednostavnih vežbica uz pomoć kojić ćete imati savršen dekolte.

Pročitajte još: Ako vas bole leđa ovo je ŠEST vežbi koje možete da radite na poslu

Lezite na leđa

Nogama se oslonite o pod. U obe ruke uzmite po jedan manji teg, zatim ih podignite da budu u visini ramena. Laktove raširite, a ruke savijte pod uglom od 90 stepeni, pa laktove spuštajte do grudi. Izdahnite, podignite tegove iznad glave i izravnajte ruke pa se lagano vratite u početni položaj. Vežbu ponovite deset puta u tri serije.

Kleknite na kolena

Nagnite se napred i uspravnih leđa naslonite se na dlanove koji su okrenuti napred. Gledajte pravo ispred sebe, izdahnite, pa se polako spuštajte u sklek tako da laktove držite blago odmaknute od tela. Noge su savijene. Vežbu radite u tri serije po 10 ponavljanja.

Pročitajte još: PLANK vežba zaludela svet: 5 minuta dnevno u jednoj pozi i za 14 dana zategnuto telo!

Oslonite se na ruke i noge

Telo mora da bude ravno od glave do stopala. Spustite se do tačke u kojoj ste grudima skoro dodirnuli pod. Nadlaktice su vam pod uglom od 45 stepeni sa torzom. Napravite pauzu, pa se vratite u početnu poziciju. Uradite deset sklekova i zatim se odmorite dva minuta, pa ponovite još dve serije.

Lezite na klupu ili kauč

Tako da lice bude okrenuto gore. Noge su na podu. Uzmite tegiće i držite ih iznad ramena, blago savijenih laktova. U tom položaju spuštajte tegove dok vam laktovi ne dođu u nivo grudi. Držite i dalje blago savijene laktove dok vraćate tegove gore. Ponovite 10 puta, odmorite se, pa uradite još dve serije.

Pročitajte još: PET vežbi za ravan stomak ŽENA u srednjim godinama

Prislonite ruke na kukove

Držite leđa uspravno, ruke savijajte unazad tako da se laktovi dodirnu pozadi, pa tako, sa prislonjenim laktovima, ostanite 10 sekundi. Zatim vežbu ponovite deset puta u tri serije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.