Oglas
· · Komentari: 0
HAPŠENJE

NEVEROVATNO! Pet osoba UHAPŠENO zbog otmice PASA Lejdi Gage?! (FOTO)

Pet osoba uhapšeno je i optuženo za otmicu pasa Lejdi Gage i tešku povredu nanesenu vatrenim oružjem muškarcu koji je šetao ljubimce u februaru u Holivudu, objavile su vlasti, a prenose agencije.

1619798960_Lejdi-Gaga.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / ladygaga
Oglas

Trojica uhapšenih mladića optužena su za krađu pasa i pokušaj ubistva šetača kućnih ljubimaca, objavio je državni advokat Džordž Gaskon iz Los Anđelesa.

- To je besramni zločin na javnom mestu u kom je jedan muškarac teško povređen - rekao je Gaskon.

Pročitajte još: Sofiju Milošević je suprug Luka Jović DOVEO DO SUZA U EMISIJI: Nakon njegovih reči ostala bez teksta

Još dve osobe optužene su za saučesništvo, a jedna od njih je žena koja je vratila francuske buldoge dva dana nakon krađe.

Dženifer Mekbrajd (50) tada je rekla da ih je pronašla na ulici i stupila u kontakt sa Lejdi Gagom koja je u vreme otmice u Rimu snimala film, ali je preko medija obećala za povraćaj svojih ljubimaca 500.000 dolara nagrade.

Mekbrajd je bila u vezi sa petim osumnjičenim, ocem trojice napadača i trebalo je pokupi nagradu, rekla je policija. Gagini psi Koji i Gustav oteti su 24. februara uprkos otporu koji je pružio njihov šetač, zaposleni kod pevačice, a oni su u njega pucali i teško mu povredili pluća. Otmičari su dva psa strpali u auto, a treći je uspeo da se otrgne i zatim vrati i stisne do ranjenog šetača Rajana Fišera. 

Pročitajte još: Mama Teodore Džehverović progovorila o PORODIČNOM UŽASU: "Mučili su me u toj kući, tukli mi ćerku i sina..."

- Bio sam vrlo blizu smrti - rekao je posle u intervju 30-godišnji Fišer.

Policija je u četvrtak rekla da istraga "ne veruje u to da su osumnjičeni ciljali šetača znajući ko je vlasnik" pasa. Međutim, dokazi upućuju na to da su osumnjičeni znali za visoku cenu ove rase pasa, jer su francuski buldozi relativno retka i tražena rasa i mogu se prodati za nekoliko hiljada dolara.

Pročitajte još: Brutalna ISPOVEST Darka Lazića o PUCANJU iz pištolja: "Ne mogu više, porodica mi se RASPALA"

Trojica braće, Džejms Džekson (18), Džejlin Vajt (19) i Lafajet Vejli (27), optuženi su za pokušaj ubistva, pokušaj pljačke i pljačku drugog stepena, a Mekbrajd i peti optuženi Harold Vajt (40) za saučesništvo. Svih petero izjasnilo se da nisu krivi, a sledeće ročište zakazano je za 11. maj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas