Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

PET pouzdanih DOKAZA da je neko NARCIS!

Sigurno ste upoznali bar jednu osobu za koju ste rekli da je "puna sebe", ali je možda niste oslovili pravim imenom - kao narcisa.

1625498723_Depositphotos_38373439_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Stručnjaci kažu da svakako treba napraviti razliku jer nisu sve samoljubive osobe sasvim narcistički orijentisane, ali postoji nekoliko uočljivih osobina na osnovu kojih biste mogli da ga prepoznate.

Pročitajte još: Zoran Milivojević kaže da "Lepa Rada" najviše pati kada ostari, jer se takmiči sa devojkama

Uvek u centru pažnje

To je ona osoba koja se u svakom društvu stalno nameće, bori za glavnu reč, omalovažava ostale sagovornike, a čim primeti da bi neko mogao da ga zaseni, postaje neprijatna, gruba, pa čak i agresivna.

"Ja pa ja"

Svaku rečenicu započinje sa "ja" i sve vreme nastavlja razgovor na taj način. Nezasit je u pričama o sebi, svojim kvalitetima, potrebama, ambicijama. Ne sluša druge dok govore, već ih prekida kako bi završio lični hvalospev.

Pročitajte još: Gruzijka u sred korone rodila sina u Beogradu i kaže da imamo JEDNU zajedničku osobinu (FOTO)

Omalovažava druge

Samo on je važan i ima šta pametno da kaže. Ubeđen je da je najbolji u svemu i očekuje da se drugi prema njemu tako ponašaju. Druge gleda sa visine, sa prezirom ili podsmehom, pokazujući da su bezvredni i nedostojni njegovog društva.

Uveren je da su drugi ljubomorni na njega

Veruje da su svi, pa i najbliži - partner, roditelji, sestra i brat, zavidni na njegove kvalitete. Tvrdi da su prijatelji ljubomorni na njegov uspeh, a da kolege stalno pokušavaju da mu podmetnu nogu i tako spreče neki novi njegov uspeh.

Pročitajte još: Marija Miljević otkrila MISTERIJU Milorada Pavića: Imao je kutiju za pisanje staru 100 godina sa bezbroj TAJNIH fioka!

Odbija svaku kritiku

Narcis je osetljiv na bilo kakvu kritiku, pa na nju reaguje veoma burno, ne slušajući šta imaju da mu kažu najbliži i oni koji su zaista dobronamerni. NJega zanimaju samo pohvale i to neumerene.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas