Oglas
· · Komentari: 0
VITKE

PET proverenih načina da ubrzate telo i smršate

Ne može baš svako da se pohvali da ima brz metabolizam i da može da jede šta god poželi, a da se pritom ne ugoji.

1627042221_Depositphotos_25027031_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ali uz nekoliko saveta moguće je postići efekat brzog sagorevanja masti čak i dok sedite ili niste previše fizički aktivni.

Pročitajte još: Najbolji prijatelj dijabetičara leči i urinarnu infekciju!

Zeleni čaj pijte svakodnevno

Svakodnevno bi trebalo da pijete zeleni čaj, možete čak i umesto kafe jer sadrži kofein. Nikad nećete preterati u njegovom konzumiranju jer ne može da vam šteti, već samo da doprinese boljem stanju organizma.

Ukoliko pola sata pre svakog obroka popijete vodu, ubrzaćete metabolizam za 30 odsto, a vaš organizam će održati adekvatan nivo hidratacije.

Pročitajte još: Čaša JEČMENE VODE je bolja od šake lekova: Reguliše holesterol, čuva srce i ubrzava metabolizam

Jedite crnu čokoladu

LJubiteljima slatkiša stručnjaci preporučuju crnu čokoladu umesto mlečne jer sadrži supstance koje pomažu bržem sagorevanju masti. Osim toga, dobra je za srce i krvne sudove.

Na stanje metabolizma utiče i testosteron. Kako biste podigli nivo polnog hormona, stručnjaci predlažu set vežbi sprinta (u trajanju od 10 puta po 30 sekundi) u vreme ručka. To će doprineti bržem sagorevanje šećera, baš kao i tuširanje hladnom vodom, koje će vas dodatno osvežiti u ovim letnjim danima.

Pročitajte još: Vera (71) nikada ne ide kod doktora i ništa je ne boli. Pije samo jednu stvar

Da li znate da je moguće smršati ako pijete vino jer ono sadrži resveratlor koji može dovesti do metaboličkih promena i bržeg sagorevanja kalorija. I ne zaboravite da je veliki neprijatelj vašeg metabolizma stres, pa se savetuje da pronađete unutrašnji mir uz pomoć meditacije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas