· · Komentari: 0
LEPOTA

Ovo može svaka od nas: Pet saveta za LEPOTU slavne manekenke Žizel Bundšen

Žizel Bundšen već godinama važi za jednu od najatraktivnijih manekenki i ženu koja razoružava svojim seksepilom

1595501849_sizel--1-.jpg

Pre nekoliko dana je proslavila svoj 40. rođendan, ona je otkrila kako pored spoljašnje lepote, da nađete mir, spokoj i lepotu iznutra. Ovo je pet saveta za lepotu vrhunske brazilske bombe.

Pročitajte još: Od ribarskog čamca do svetskih modnih pista: Trendseterke POLUDELE za ovim AKSESOAROM

Budite se rano 

- Ustajem u 5:30, kako bih postigla sve obaveze, a kako bih obavila svoj raspored u toku dana, oduzimanje malo sna, nije ništa strašno.

Šminkanje joj ne predstavlja nikakav poblem, jer je uvek gledala da bude što prirodnija. 

Imajte vremena za meditaciju

Važan aspekt njenog zdravstvenog režima je njena dugogodišnja meditacija, koju praktikuje još od 20-ih godina.

- To je drugačija svest i novi nivo mira. Jednom kada naučite kako to da radite, uvek možete tome pristupiti. Sve što vam treba je 20 minuta. Čak i sa rasporedom kakav je moj, mogu da nađem 20 minuta - rekla je manekenka.

Zaboravite četku za kosu

Manekenka je odavno izjavila da ne koristi četku, a tajna njene savršene kose je u načinu na koji se ophodi prema njoj. 

- Nakon što nanesem balzam, prstima prođem kroz kosu, očešljam je i pustim prirodno da se osuši. Posle toga ne koristim četku, niti češalj, a rezultati moje kose su već godinama vidljivi.

Pročitajte još: Žene SVAKOG DANA prave ovu frizuru, a ne znaju koliko ŠTETI KOSI

Lepota počinje iznutra

Ona tvrdi da lepota dolazi iznutra i da nijedan preparat ili šminka, koju kupite ne mogu da nadoknade ukoliko nemate lepu dušu. Za to, je po njoj potreban svakodnevni rad na sebi, kroz meditaciju i vežbe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.