Oglas
· · Komentari: 0
ISTRAŽIVANJA

Pet tipova žena od kojih beže muškarci

Iako kažu da je ljubav slepa, postoje osobine koje će muškarci i te kako uočiti, a koje ženama nimalo ne idu u prilog.

1619534466_Depositphotos_138318216_s-2019.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Naučnici su na osnovu najnovijeg istraživanja sastavili listu žena koje muškarci izbegavaju.

Pročitajte još: 3 jasna znaka koja pokazuju da ste privlačne muškarcu

Objavljeni su rezultati istraživanja italijanskih naučnika koji su došli do saznanja kakve su to žene od kojih će muškarci pobeći glavom bez obzira.

U istraživanju je učestvovalo više od četiri hiljade Evropljana, a evo kakve su žene naveli kao najnepoželjnije:

1. Nesrećne žene

U ovoj kategoriji nalaze se one žene koje su uglavnom uvek loše raspoložene, nezadovoljne svojim životom i situacijama oko sebe, pa većinu vremena prigovaraju i kvocaju.

2. Žene opterećene kilogramima

Na drugom mestu našle su se žene kojima je glavna okupacija višak kilograma i pronalazak idealne dijete koja će im konačno pomoći da doteraju svoju liniju.

3. Karijeristkinje

U ovom slučaju nije reč o ženama koje su samostalne i koje imaju posao, reč je o onima kojima je karijera na prvom mestu, pa čak i ispred porodice.

4. Žene koje ne poštuju partnerove roditelje

Muškarci koji su učestvovali u ovom istraživanju izjavili su između ostalog da nisu poželjne one žene koje nisu naklonjene partnerovim roditeljima i otvoreno pokušavaju svog partnera da okrenu protiv njih.

Pročitajte još: Prevareni muškarac traži poseban tretman, a prvi korak je mnogo pažnje

 

5. Sveznajuće žene

Na petom mestu po nepoželjnosti našle su se one žene koje uvek sve znaju i koje ne prestaju da dele savete i lekcije svima oko sebe uključujući i partnera.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas