Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Petak je za LJUBAV, utorak za ENERGIJU, a kako iskoristiti ostale dane na NAJBOLJI način

Astrolozi nam otkrivaju da svaki dan u nedelji predstavlja jednu planetu. Dani imaju svoju moć i kvalitet, pa su tako pogodni za sprovođenje određenih planove i akcija.

1611918825_Depositphotos_51780077_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

U astrološkom smislu dani u nedelji su povezani sa planetama, a na koji način utiču na ljude, na njihove akcije i delovanja, pročitajte u nastavku.

PONEDELJAK – DAN MESECA

Ponedeljak kao prvi radni dan u nedelji, veoma je povoljan za rituale plodnosti i začeća. Takođe ponedeljak je povoljan dan za donošenje odluka koji imaju veze sa vašim osećanjima, a mesec je taj koji vas čini osećajnim u ponedeljak.

Pročitajte još: Da li ste smireni ili nemirnog duha? Vreme rođenja otkriće vam nešto zanimljivo!

Utorak je dan za energiju, a sredom nikako ne započinjite poslove!
Foto: Depozit

UTORAK – DAN MARSA

Utorak je dan u kojem ćete biti puni energije. Utorak je najbolji dan ako želite nešto da kupite ili prodate. Takođe utorak je idealan dan ukoliko želite da izmenite svoju ishranu. Idealan je dan i za sportske aktivnosti.

Pročitajte još: Januar u BROJKAMA: Dvojke dobijaju NOVAC, a jedan znak počinje veoma uspešan POSAO

SREDA – DAN MERKURA

Sredom u miru možete planirati šta ćete raditi u narednim danima, takođe možete i razgovarati sa drugima o vašim planovima, ali zapamtite, nikako ne započinjite te planove sredom. Ovaj dan je kao stvoren za komunikaciju i kreativnost.

Četvrtak je za trošenje novca, a petak za ljubav!

ČETVRTAK – DAN JUPITERA

Četvrtak je dan u kojem ćete trošiti mnogo para. Ako idete na neko putovanje četvrtkom ili ako negde izlazite, budite oprezni i dobro razmislite na šta ćete potrošiti novac. Četvrtak je dan za meditaciju, jer tada imate najbistriju intuiciju.

Pročitajte još: ŽIVOT IMA 7 CIKLUSA: Proverite u kom se vi nalazite i šta možete očekivati

Foto: Depozit

PETAK – DAN VENERE

Petak je dan koji je pogodan za ljubav i za romantične večere sa partnerom. Takođe petak je idealan dan za osobe koje su same, jer petkom imaju najveće šanse da upoznaju nove osobe. Petak je dan kada imate najviše hrabrosti i volje za flertovanje i zavođenje. Ako želite da se venčate, uradite to petkom, jer je taj dan tradicionalno bio dan venčanja.

Subotom sklapajte prijateljstva, a nedeljom se opuštajte!

SUBOTA – DAN SATURNA

Ako ste započeli projekte subotom, oni često znaju da se oduže, jer je to dan u kojem se obično ne dovršavaju poslovi. Ali ovaj dan ima i svoje prednosti, jer vam daje strpljenje i istrajnost u poslu. Ako sklopite prijateljsvo ili posao tokom subote, obično na kraju imaju dobar ishod.

Pročitajte još: Saznajte koju ste ZVEZDU DOBILI PO ROĐENJU: Uz pomoć FORMULE izračunajte sudbinsku povezanost sa ljudima oko sebe

NEDELJA – DAN SUNCA

Nedelja je idealan dan za odmaranje i opuštanje, kao i za druženje sa prijateljima. Bavite se stvarima koje vas zabavljaju isključivo nedeljom. Takođe nedelja je idealan dan da probudite vašu stvaralačku sposobnost i da sakupite energiju za naredne dane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas