· · Komentari: 0
LUKSUZ

Pišite Deda Mrazu: Novi SUPERAUTOMOBIL je najtraženija muška igračka (VIDEO)

McLaren 620R je hardcore superautomobil od 612 konjskih snaga!

Koliko košta? To je sigurno pitanje koje vas zanima. Možda je dovoljna informacija da samo muzičko "apgrejdovanje" u automobilu košta 4.400 evra. Budimo iskreni, 280.000 evra treba izdvojiti za ovo vozilo i to nije malo, iako - vredi.

Pročitajte još: Sećate li se "autobjankija", omiljenog automobila devojaka? (FOTO)

Kada osetite sirovu snagu ove zveri više vam novac neće biti bitan. Vozilo je bazirano na 570S GT4, a to znači da je legalno trkačko vozilo na drumu. Ipak, kupiće ga samo 350 srećnika, a trenutno je ovo  najtraženija igračaka za odrasle dečake.

Do 100 kilometara stiže za 2,9 sekundi!

U haubi se nalazi moćni tvin-turbo 3.8 litarski V8 motor. Može da razvije 612 konjskih snaga. Međutim, najzanimljiviji je podatak da ovaj model automobila od nula do 100 kilometara na čas ubrzava za samo 2.9 sekundi!

Možda je narandžasti lepši? Foto: Youtube/ screenshot Miller Motorcars

Karbonski detalji
Karbonski detalji na karoseriji,  doprinose osećaju da ste na trkama jer stavra utisak vibracija.

"Novitek" nudi tri različita paketa za unapređenje performansi, a vrhunska ponuda uključuje 700 konjskih snaga i 710 Nm obrtnog momenta, sa maksimalnom brzinom od 328 kilometara na čas.

Pročitajte još: Najbrži. Najlepši. Najskuplji. Ovaj automobil će vam dolaziti u SAN!

"Novitec" je kupcima pružio i dodir magije, pa izduvni sistem vrhunskih performansi je sada lakši i zvučniji od originala. Točkovi "Vosen" su tek posebna priča...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.