Oglas
· · Komentari: 0
moguća veza

PITANJA za PRVI SASTANAK: Šta treba da znate

Prvi utisak je taj koji se nikad ne zaboravlja i zato je bitno da bude pozitivan. Takođe, prilikom prvog izlaska je važno prikupljanje informacija o osobi koja vas zanima.

1603027209_Depositphotos_335631334_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Možda biste pomislili da imate sve vreme ovog sveta da se upoznate, što jeste tačno, ali ako vam neko ne odgovara od samog starta, a to lako možete saznati postavljanjem jasnih pitanja, nema smisla gubiti vreme na njega. Koja su to pitanja koja treba direktno da postavite svom potencijalnom ljubavniku na prvom sastanku?

KAKVA VEZA TE ZANIMA?

Postavite ovo pitanje i znaćete na čemu ste. Ono će vam otkriti da li osoba želi otvorenu vezu ili je spremna sa vama da bude “jedan na jedan”.

Pročitajte još: Želite učestalije SEKSUALNE ODNOSE sa partnerom? Evo koje BOJE mora biti POSTELJINA

KOJE KVALITETE CENIŠ KOD OSOBE SA KOJOM ŽELIŠ VEZU?

Ako osoba sa kojom ste na sastanku tvrdi da je od svog partnera očekuje da bude pozitivan, aktivan, vredan, strpljiv, pažljiv, ljubazan i sl, biće vam jasno da li se uklapate u njegovu viziju idealnog odnosa. Naravno niko ne može da ispuni sve navedene uslove, ali ako apsolutno ne možete sebe da pronađete na listi, onda je to jasan znak u kom pravcu treba da idete.

KAKO IZGLEDA TVOJA TIPIČNA RADNA NEDELJA? A VIKEND?

Odgovor na ovo pitanje daće vam jasnu predstavu o tome da li je predmet vašeg interesovanja pasivna ili aktivna osoba. Da li voli izlaske, ili radije večeri provodi kod kuće, gledajući prenos fudbala na TV?

KAKVA JE TVOJA PORODICA?

Stav o odnosima u porodici je veoma važan. Ako osoba sa kojom ste na sastanku ima pozitivno mišljenje o svojim članovima porodice, znači da je vrlo verovatno da ćete se i vi snaći u njihovoj blizini. Loši odnosi i negativan stav, nagoveštavaju probleme u samom startu.

Pročitajte još: Ko se VOLI taj se LJUBI, a ko se redovno LJUBI - u životu mu se desi OVO!

ŠTA ZA TEBE PREDSTAVLJA IZAZOV?

Takođe u sklopu ovog pitanja može da bude i dodatno pitanje “šta si poslednje uzbudljivo uradio u životu?”. Ovo će vam dati jasniju sliku o tome sa kakvom osobom imate posla. Ako vaš potencijalni ljubavnik beži od izazova i vodi miran život, a vi ste avanturistički duh, vrlo teško ćete pronaći zlatnu sredinu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas