· · Komentari: 0
OTVORENO

Plakala sam i u strahu držala peškir na sebi: Selma Hajek otkrila nepoznate detalje sa snimanja filma "Desperado"

Slavna glumica ispričala je nepoznate detalje sa snimanja filma, zbog kog je dugo

1613579265_bandera.jpg
Foto: YouTube printscreen /Movieclips

Selma Hajek proslavila se ulogom u seriji "Teresa", kada je imala 23 godine. Tada je skrenula pažnju na sebe i veoma brzo se preselila u Ameriku.

Pročitajte još: Zbog nje gori Instagram: Katarina Živković seksi stajlingom zapalila društvene mreže (FOTO)

Iako svi misle da je lako postati zvezda, njen put bio je  poprilično trnovit, jer je imala problem sa disleksijom, a samim tim i velikih poteškoća sa učenjem, a i veoma slabo je poznavala Engleski, što joj je dosta otežalo put. Ipak, da sreća prati hrabre, pokazalo se i u njenom slučaju, kada je 1995. godine, dobila ulogu u filmu "Desperado", u kome je glavnu ulogu igrao Antonio Banderas. 

Gostujući u jednoj emisiji, lepa glumica ispričala je nepoznate detalje, zbog kojih joj je neprijatno i dan danas. Naime, nije znala da sa Antonijem mora da snimi scene seksa:

Pročitajte još: Britansko kraljevstvo u strahu: Princ Filip primljen u bolnicu

- Bila sam potpuno prestravljena. Počela sam da jecam na setu, bilo me je strah, mislila sam da ja to neću moći... Zapravo sam se najviše bojala Antonija - koji se na kraju poneo kao pravi gospodin i bio je tako divan, ali plašila me ta njegova sloboda. NJemu su te scene seksa bile ništa, a ja sam plakala! - prisetila se glumica, koja je i danas u odličnim, prijateljskim odnosima s Banderasom.

- Dok sam ja bila sva u suzama, Antonio mi je rekao: - O, Bože, sad se osećam užasno. Bilo mi je tako neprijatno. Ipak, on i reditelj bili su neverovatni, ni na šta me nisu prisiljavali, nisu vršili pritisak na mene. Bili su svesni da je meni to pomalo traumatično iskustvo pa su me čak pokušali i nasmejati. Sećam se da nisam puštala peškir kojim sam bila pokrivena. Sklonila bih ga na dve sekunde i opet počela da plačem. Ali nekako smo to snimili - rekla je Selma, koja se najviše plašila očeve i bratove reakcije nakon tih scena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.