Oglas
· · Komentari: 0
ODMOR

Planete preporučuju putovanja: Blizanci idu u Tursku, Lav na Rtanj, a Škorpija u Albaniju

Lav i Devica ove godine ne bi trebali da idu u inostranstvo

1617791295_pexels-photo-1287460.jpeg
Foto: Peksel
Oglas

Ovan

Ovo je najaktivniji znak po pitanju energije. On putovanje doživljava kao avanturu i osvajanje teritorije. Ne voli pasivni odmor. NJegove apetite nije baš lako zadovoljiti. Teško ga je pratiti, nije sklon kompromisima, pa se zato često odluči da putuje sam. Idealna destinacija za njega bi bila Tanzanija. Zvezde su uz njega i podržavaju ovo putovanje!

Foto: Piksabej
Ovnu je svako putovanje avantura i teško ga je pratiti, a ove godine ide na Zanzibar, u Tanzaniju!

Bik

Ne voli puno akcije kada je u pitanju odmor. Bitno mu je da smeštaj bude lep, da mu je dobra klopa i da je blizu plaža. On je veliki hedonista i ne voli da se mnogo umara. Može da ima na neki način aktivan odmor, ali da unapred bude osmišljena ruta: koje muzeje, spomenike ili poslastičarnice obilazimo. Voli da putuje u paru. Zvezde mu ove godine poručuju da dobro razmisli finansijski da li mu je odmor isplativ.

Pročitajte još: Ruski naučnik tvrdi da vanzemaljci postoje, a on zna gde i kako nas kontrolišu

Blizanci

Pošto njima vlada Merkur planeta komunikacije idealno putovanje ove godine za njih može da bude Turska, a pogotovo Instanbul. Šetnjom kroz grad nasumično odabranim ulicama imaće komunikaciju sa lokalnim stanovništvom, klopaće domaće specijalitete a kako je komunikativan naći će nove prijatelje sa kojima će popiti čaj.

Blizanci, uputite se u Istanbul! Rakovi, birajte odmor kraj jezera.

Rak

Rakovima je bitno da kada otputuju da to budu mala "ušuškana " mesta. Gde on može da ima utisak kućne-lokalne atmosfere. Voli da uživa, da koristi spa cenetre i voli kupanje u jezerima. Blizancima ne mora nužno da bude opcija more. Ove godine bi bilo preporučljivo da obiđe destinacije koja imaju jezera.

Pročitajte još: Otkriveno kako su nastale piramide? Na isti način dogodilo se nešto i na Tibetu, a o tome postoji strogo čuvan SNIMAK

Za Lava samo najbolje Foto: Peksel

Lav

On voli luksuz i da sve bude na visokoj nozi. Posebnu pažnju posvećuje planiranju godišnjeg odmora. Pošto voli skupa mesta, ove godine bi bilo poželjno da povuče ručnu i da dobro razmisli da li mu je odmor baš neophodan. Ako se baš odluči neka to bude neko lokalno mesto u njegovoj zemlji koje ga neće uvesti u finsijskiproblem. Destinacija može da bude recimo planina Rtanj.

Lav voli da putuje na visokoj nozi, a Devici treba mir i priroda.

Devica

Zemljani znak za koji je ove godine  preporuka šuma, priroda i mir. Potrebno vam je da pobegnete od urbanog života kako bi ste napunili baterije. Dobra destinacija za vas može da bude naša zelja poput Fruška gora, ako želite da baš promenite sredinu izbor može da bude Toksana.

Pročitaje još: NEVEROVATNA priča o ambasadoru Mijatoviću: Kako je vidovnjakinja u Londonu PROREKLA zlu sudbinu SRPSKOG KRALJA

Vaga

Voli da uklopi luksuz i kulturu. Voli lepa mesta, ispunjena bogatim klulturnim sadržaje. Izbor može da bude Brisel. Voli da putuje sa prijateljima i veoma je prilagodljiva. Obilazak vinarije i degustacija vina je lepa i dobra opcija za Vagu.

Vaga voli luksuzna putovanja, a Škorpija sunce i pesak, a zvezde su joj naklonjene.

Škorpija

Voli sunce i pesak. Voli da uživanje spoji sa mistikom. Zveze ove godine podržavaju njeno putovanje. Bilo bi odlično kada bi izabrala neku daleku destinaciju kao što je Ekvador. Takođe u obzir može da dođe i Albanija, odnosno njihovo primorje.

Pročitajte još: URAN donosi istorijske promene, od juna sledi razrešenje, a u decembru svet više neće biti isti

Strelac

Radoznao je i, ako je neko proputovao veći deo zemaljske kugle, onda je to on. Putovanja su sinonim za Strelca. "Problem" može da bude šta ove godine da vidi ako je gotovo već sve video. Izbor neka bude Šri-Lanka. Spoj modernog, a ipak rustičnog i velike neistražene plaže. Raj za Strelca.

Pitanje za Strelca nije da li, već gde?

Jarac

Precizno i u napred u dinar isplanirano putovanje. Ne voli da ide preko svojih granica. Ako je uštedeo priuštiće sebi pravo luksuzno putovanje. Ako nije, protegnuće se koliko može i opet će sebi da stvori pravi mali raj. Ako je prva opcija u pitanju može da bude Dubai. Ako je druga opcija u pitanju izbor pada na domovinu. Neka planina, koja nije turistički aktivna, a opet dovoljno urbana gde može da se opusti i uživa i da pomalo radi svoj posao.

Vodolija je spremna sama da krene na put!

Vodolija

Privlače je neobična mesta. U momentu donosi odluku i kreće. Može sa prijateljima da putuje ako mogu da je prate ili sa partnerom. Nije joj problem da i sama ode na putovanje. Jednostavn,o ona je odlučila i ide. Voli daleke neistražene destinacije kao što su Grenland ili Bolivija.

Pročitajte još: RUSKI lekar i naučnik HRISTO MERMESKI otkriva revolucionarni lek za NAJTEŽE BOLESTI (RECEPT)

Ribe

Ribi je najbitnije da na odmoru uživa. Da je daleko od kuće, da je na moru, da ima dosta sunca i lep beli pesak. Destinacija za vašu dušu su Maldivi, Bali ili nekgo Grčko ostrvo. Voli da putuje sa ljudima koje poznaje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas