· · Komentari: 0
MODA

"Kako si mogla to da uradiš": Tamara Kalinić se na VENČANJU prijateljice pojavila u haljini od 5 I PO HILJADA EVRA koja podseća na VENČANICU (FOTO)

O haljini modne blogerke pričaju svi.

1626090070_TAMARA-NOVI-KAVER.png
foto: Printskrin/Instagram/tamara

Naša najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić skoro svakodnevno oduševljava svojim modnim kombinacijama, i izborom garderobe za posebne prilike.

Ipak, ovoga puta uradila je nešto neočekivano.

Pročitajte još: Blogerka TAMARA KALINIĆ pokazala 7 savršenih kombinacija za ovo leto! (VIDEO)

Naime, ona se na venčanju svoje prijateljice pojavila u nežnoj roze haljini kreatora Đambatiste Valija, koja zbog boje, kroja i materijala više liči na venčanicu, nego na svečanu haljinu za goste.

Cena haljine na sajtu dizajnera Đambatiste Valija iznosi 635,600 dinara, odnosno 5 i po hiljada evra.

Iako su se ispod fotografija sa venčanja koje je objavila na svom Instagram profilu nizali komplimenti i pohvale za stajling, neki su oštro osudili njen izbor haljine.

"Kako možeš da nosiš venčanicu na tuđem venčanju? Samo ti bi mogla da uradiš ovako nešto", "Da li je tvoje venčanje sada sledeće", ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Pre venčanja - pljačka!

Podsetimo, početkom meseca poznata srpska modna blogerka bila je tema domaćim i stranim medijima, jer su joj lopovi opljačkali stan, i navodno ukrali robu u vrednosti oko 300 hiljada evra, uključujući luksuzne satove, firmirante torbe, kofere i slično.

Tamarina nekretnina koju su lopovi opljačkali nalazi se u blizini Jelisejske palate, a prema pisanju francuskog „Actu 17“, u stan su navodno ušli kroz prozor.

Tamara je tada potvrdila vest da je opljačkana preko svog Instagrama, i opisala kako se oseća.

Pročitajte još: Nakon optužbi da prodaje svoju prljavu obuću po internetu, Zorannah se oglasila: "DAJ BOŽE DA SVI NEMAJU PARA KAO JA"

"Pošto su mnogi od vas već čuli vesti, mogu da potvrdim da su, nažalost, tačne. Kako se sada osećam ne može se opisati rečima... Slama mi se srce kada vidim da je sve za šta sam radila poslednjih deset godina – nestalo", napisala je Tamara, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

"Obično ne pričam o lošim stvarima koje mi se dešavaju, ali nikada nisam bila žrtva tako velikog zločina", poručila je blogerka tada, i zahvalila se Ambasadi Srbije u Parizu što su brzo reagovali, jer su joj tokom pljačke lopovi odneli dokumenta, uključujući i pasoše.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.