Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Pobedila je sa Marijom Šerifović, a sada je ispričala nepoznate detalje o sebi

Mlada i lepa pobednica Zvezda Granda ispričala je do sada nepoznate detalje

1603715643_dzejla.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Džejla Ramović, pobedila je prošle godine u Zvezdama Granda zajedno sa svojom mentorkom Marijom Šerifović.

Pročitajte još: "Čula sam ljude kako su umirali i NJIHOVE POSLEDNJE REČI": Dea Đurđević opisala šta je PREŽIVELA (FOTO)

Iako važi za veoma mirnu i staloženu osobu, koja voli da uči, Džejla je otkrila da u školi nije situacija kao sa pevanjem i da nije "štreber", kako je mnogi nazivaju.

- Neki kažu da sam štreber ali ja mislim da nisam. Nije baš da nešto preterano volim školu – izjavila je Džejla za televiziju K1 i dodala:

 – Naravno, to ne znači da mi škola nije prioritet. Nikada nisam dozvolila da mi pevanje i takmičenje utiču na bilo šta u životu, a prevashodno na uspeh u školi. Četvrta sam, završna godina i želim da upišem fakultet. Verovatno će to biti ekonomski, i volela bih da ga završim i da uporedo nastavim da se bavim muzikom. Mlada sam, mislim da ću sve uspeti. Verujem da se sve desi u svoje vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Mlada pobednica živi na relaciji Goražde-Beograd, a u glavni grad Srbije dolazi isključivo kada ima obaveze oko snimanja, inače, u svom gradu živi sasvim normalnim životom:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beach. (noun) a place of relaxation, rest and tranquility. ☀️

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

- Nisam svesna svih pohvala i komplimenata, jer ih ja doživljavam na drugačiji način. Ne dopuštam sebi da me to ponese ili poremeti. Ja sam ona ista Džejla koja sam i bila, jako normalna. Mnogo sam mirna inače, povučena, pa mi svi govore da sam na sceni potpuno drugačija. Ne znam ni kako da odgovaram na komplimente u vezi sa izgledom, bude mi neugodno – priznala je osamnaestogodišnja pevačica. 

Pročitajte još: Cakanu u seriji OTVORENA VRATA svi su obožavali, a ovo su njene NAJBOLJE IZJAVE

Iako je pobedila u „Zvezdama Granda“, Džejla je istakla da smatra da je najbolja u zabavnoj muzici i toga se drži, iako joj naravno, nije strano niti teško da zapeva i neku narodnu pesmu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas