Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Poboljšajte mentalno zdravlje: NJIH unesite u svoje domove

Ako u svoj dom donesete kućnog ljubimca ili biljku, to direktno utiče na vašu ličnost

1610533768_Depositphotos_231606314_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Oslobađajući kiseonik i pozitivnu energiju, sobne biljke unose život u vaš dom.

Kućni ljubimci nas uče da volimo, a akvarijumske ribice pomažu da ublažimo stres i steknemo mir.

Pročitajte još: Urediti DOM prema pravim proporcijama: Šta kupujemo premalo, a šta preveliko?

Ako želite da poboljšate svoje mentalno zdravlje, u kuću unesite ovo:

Biljke i vazduh

Biljke su upravo ona karika koja nas direktno povezuje sa prirodom, jer oslobađa kiseonik koji prodire u svaku ćeliju našeg tela. Sobne biljke će očistiti vaše telo i duh kroz pozitivnu energiju koju stvaraju. A kada se ispunjeni pozitivnom energijom, vaš lični život počinje da se poboljšava, jer svet gledate drugim očima.

Životinje su najbolji učitelji života

Kućni ljubimci će vas naučiti šta znači bezuslovna ljubav, otvorenost, požrtvovanost.

Foto: Deposit

Životinje donose odluke na osnovu osećanja ljubavi ili straha, jer su one osnova svih osećanja. Kućni ljubimac svom vlasniku pokazuje šta je apsolutna ljubav. Puštaju ljude u svoja srca bez ikakvog suda. I nije im važno kako izgledate, koliko novca imate, kako izgleda vaša kuća - oni vas svejedno vole.

Pročitajte još: NEOPHODAN komad nameštaja, a nalazi se svuda: U dnevnoj, spavaćoj, kupatilu...

Najbolji antidepresiv

Akvarijumske ribice su veoma popularne iz vrlo očiglednih razloga. Pre svega, riba je jedno od najstarijih stvorenja na svetu. Naučno je dokazano da posmatranje života u akvarijumu pomaže u snižavanju krvnog pritiska i ublažavanju emocionalnog stresa.

Foto: Deposit

Ova metoda smanjenja stresa omogućava vam postizanje ne samo mirnog stanja uma, već i opuštanja celog tela.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas