Oglas
· · Komentari: 0
KORONA

Početak aranžmana "odmor u karantin vili" je uspešan: Da li biste letovali u "zlatnom kavezu" za 2.000 evra?

Kovid-aranžmani koštaju od 2.581 do 3.143 dolara.

Oglas

Bogati gosti se upravo odmaraju na Tajlandu. Ono je prva grupa turista iz najnovijeg programa "odmor u karantin vili" koji će letovanje provesti zaključani u luksuznoj vili.

Pročitajte još: Pet najluđih prevoznih sredstava u svetu, a jedno je SRPSKI izum (VIDEO)

Turisti koji su odvojeno smešteni u luksuznim vilama "Sri Panwa" su iz Britanije, Francuske i SAD, a oni će obavezni karantin od 14 dana provesti zaključani u vilama sa bazenima.

Dva puta dnevno im mere temperaturu, a test se radi prvog, petog i 10. dana.

- Paket uključuje privatan transfer od aerodroma u Puketu, tri obroka dnevno i dostupnu medicinsku sestru 24 časa dnevno - kaže Tančnok Pramkul, pomoćnik direktor "Sri panva" hotela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sri panwa (@sripanwa)

Turistima će se dva putu dnevno meriti temperatura, a test na kovid će biti urađen odmah na aerodromu, petog i 10. dana. Tokom deset dana boravka turisti ne smeju da napuštaju vile, odnosno dok se ne završi kovid-aranžman.

Pročitajte još: Porodice su najzainteresovanije za LETOVANJE, ali pod 2 uslova

Vile "Sri Panwa" su izuzetno luksuzne i čitav aranžman traje 14 dana, pa že gosti dva dana pre polaska moći da idu do centra Puketa ili gde god žele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sri panwa (@sripanwa)

Pre ovih turista već su stigli gosti iz Južne Koreje koji su se opredelili za golf karantin. Oni su odseli u "Artitaia Golf & Resort" i svih 14 dana će igrati golf i baviti se aktivnostima na otvorenom.

Pročitajte još: Jutjuber Deni o Srbiji: PLJESKAVICE su velike, a OVA stvar je neverovatna! (VIDEO)

Od ovog 41. golf turiste Tajland očekuje prihod od pola miliona američkih dolara.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas