Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA I NEGA LICA

Podmladite kožu vrata i lica za 7 DANA! Utrljavajte ALOE VERU i preporodite se

Biljka aloe vere bogata je sokom, koji je čest sastojak brojnih skupih pomada i tretmana za lice.

1604009809_aloe-vera.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Aloe veru možda imate u svojoj kući kao ukrasnu biljku, znate za njena blagotovrna svojstva i nikada se niste upustili u avanturu da njenu lekovitost osetite na svojoj koži? Ovo je pravi trenutak da u samo nekoliko koraka pripremite pravi užitak za kožu vašeg vrata i lica i za sedam dana vratite se deceniju unazad.

Pročitajte još: HIDRIRANA ili OKSIGENISANA koža? Koja je razlika?

Za primenu aloe vere u svrhe očuvanja lepote i nege lica morate potrošiti čitavo bogatstvo na skupe kozmetičke proizvode. Naime, jedna vrlo jednostavna procedura značajno će poboljšati kvalitetvaše kože.

Pročitajte još: SMELE i ODVAŽNE žene ovako nose ŠALOVE I MARAME: Savršen detalj u svakoj jesenjoj kombinaciji! (FOTO)

Ova metoda je vrlo jednostavna i laka, a sve što vam je potrebno je, naravno, biljka aloe vera. 

Odsecite jendu granu biljke. Dobro je operite i nemojte je guliti. Nežno udarajte lisku kako bi ona omekšala i da bi kasnije lakše iscedili sok iz nje.

Foto: Pixabay

Obzirom da vam biti potreban ceo list, izrežite ga na pola ili na manje delove, upravo onoliko koliko vam je potrebno. Potom nožem odrežite rubove lista sa obe strane, kako bi ga mogli otvoriti i lako oguliti.

Pročitajte još: Jedna je od najpopularnijih FRIZURA ove godine - Ovo treba da znate o njoj

Rukama razdvojite otvoreni list, a ako ne ide glatko, nožem režite kroz njegovo središte. Pomoću kašike iscedite sok iz lista, ali uzmite samo onoliko koliko vam je potrebno i sok sipajte u činiju.

Prstima utrljajte sok po licu. Potom listom izmasirajte lice i ostavite sok na licu 20 minuta, dok se ne osuši.

Ogulite Aloe vera masku s lica i operite lice čistom vodom. Nemojte koristiti nikakav sintetički sapun za pranje jer može umanjiti učinak aloe vere. Čistim peškirom osušite lice i ono će naprosto sjajiti!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas