Oglas
· · Komentari: 0
VITKE

Podmladite telo 5 GODINA i istopite 8 KILOGRAMA sa ČAJ DIJETOM

Ništa ne prija kao topao čaj koji je pravi "čistač" toksina u organizmu.

1598345429_cajPixabej.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Loše spavate, lupa vam srce i nervozni ste? To je od kafe. Ukoliko želite da se rešite ove loše navike u šoljici, a imate i nekoliko kilograma viška, mogli bi da probate "čaj dijetu".

Pročitajte još: ČAŠA ZDRAVLJA sprečava loš zadah, ČUVA ZUBE i kosti

Kofein iz čaja
Kofein koji sadrži čaj je snažan antioksidant koji podmlađuje kožu i snižava šećer u krvi.

Dijetu sa čajem je osmislio vlasnik čajdžinice. Traje 14 dana, a zasniva se na režimu koji podrazumeva umerenu isgranu, redovno vežbanje i ogromne količine čaja po izboru.

Traje 14 dana i pije se neograničena količina čaja po izboru.

U mnogim kulturama širom sveta čaj se koristi kao "čistač" organizma koji izbacuje štetne materije. Međutim, kada kažemo čaj mislimo na crni, zeleni i beli koji sadrže istu količinu kofeina kao kafa, ali su njihova antioksidantna svojstva jača. Oni su moćno sredstvo protiv suvišnih kilograma, pa se uz ovu dijetu za dve nedelje gubi osam kilograma!

Pročitajte još: Kako zapravo funkcionišu VEGETERIJANCI: TOP 5 ZANIMLJIVOSTI za koje niste znali

Mršave i zadovoljne uz čaj dijetu Foto: Piksabej

Primer jelovnika za jedan dan:

Doručak: parfe od zelenog čaja (u malomasni jogurt umutiti pola kašičice zelenog čaja u prahu i kašiku semenki lana) i 2,5 decilitra čaja po izboru.

Užina: parče pite od jabuke, kašika šlaga bez masti i šećera i čaj.

Ručak: grilovana piletina, pola šolje integralnog pirinča, salata od povrća i 2,5 decilitra čaja.

Užina: šolja barenog sojinog zrna (edamame) i 2,5 decilitra čaja.

Pročitajte još: DESET jedostavnih pravila za 10 kilograma MANJE

Večera: pljeskavica od ćuretine, zelena salata, kukuruz, kruška i 2,5 decilitra čaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas