Oglas
· · Komentari: 0
VITKE

PODMUKLE su i UVEK NAĐU PUT do našeg stomaka: OVA PIĆA imaju SKRIVENE KALORIJE

Plašite se slatkiša i bombona sa razlogom, ali kalorije se kriju i na mestima koje ne očekujete.

1602244771_kalorije.png
Foto: Peksel
Oglas

Držite dijetu, živite na salatama, mnogo hodate, redovno vežbate, izbegavate slatko i tek ponekada date sebi oduška.

Zašto ne možete da smršate? Zato što se kalorije podmuklo kriju u hrani u kojoj ih ne očekujete.

Pročitaje još: Čaša MAGIČNOG SOKA topi tri puta više masti od NAJBOLJIH preparata za mršljavljenje

Sokovi? Šećer!

Sokovi, energetska pića i voda sa aromom je carstvo kalorija. Pogotovo su gazirana pića šteta, ali su voćni sokovi još gori, jer kada pažljivije pogledate pakovanje shvatićete da se broj kalorija odnosi na 100 grama soka, a to je pola čaše... I ceđeni sokovi sadrže voćni šećer, ali ne i vlakna, pa je neuporedivo pametnije da voće pojedete umesto da ga - iscedite.

Salata?
Jedite salate, jer je sveže povrće najzdravija hrana, ali ih ne prelivajte sosovima! Ako vam je to glavni obrok dajde salati ukus limunom illi maslinovim uljem.
Samo čista voda nema ni jednu kaloriju!

Samo čista, negazirana voda nema kalorija. Dok su sokovi na rastvaranje šećerna bomba. Isto važi i za limunadu, ukoliko je zasladite. Dakle, voda sa nekoliko kolutova krastavca ili kapi limuna.

Pročitajte još: DIJETA 80/20 - Evo zašto je zvezde vole!

Samo voda sa limunom nema kalorija Foto: Depozit

Kafa? Šećer i mast!

Pijte kafu iako je zdravije popiti zeleni čaj. Međutim, izbegavajte kapućino, mleko, šlag. Ajskafa sa šlagom i sladoledom ima kalorija kao čitav ručak! Mast i šećer su najveći neprijatelji dobre linije.

Evo koliko kalorija, u proseku, imaju omiljena pića:
Sok od pomorandže 136 kalorija, pivo 150 kalorija, moka kafa 300 kalorija, koktel 500 kalorija.

Pročitajte još: Da li ste čuli za JAPANSKU VODU? Možete je napraviti kod kuće, a ovo su njene PREDNOSTI

Koktel? Šećer, mast i alkohol!

Jedan koktel kada je specijalna prilika - može. Ali, alkohol ima visok sadržaj kalorija koje nemaju hranljivu vrednost. Ne zaboravite da alkohol otvara apetit!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas