· · Komentari: 0

Pogađate li KO JE ova glumica? Gledamo je u gotovo svim domaćim serijama, a ĆERKA je velike glumačke LEGENDE (FOTO)

I ona se prisetila 1. septembra i svog polaska u školu...

1631197232_iva.JPG

Glumica Iva Štrljić na sceni je dve decenije. Gledali smo je u mnogim ostvarenjima, te smo prilično naviknuti na njeno lice.

Kako je prvi septembar uveliko prošao, svi se manje-više prisećamo svojih prvih koraka u školskom dvorištu, svojih klupa i mirisa novih svezaka.

A tako je i sa glumicom Ivom Štrljić, koja je 1.septembar iskoristila da evocira uspomene na bezbrižno vreme koje je provela u svojoj osnovnoj školi.

Foto: Printscreen

Šta kažete, da li ste je prepoznali?

Glumica Iva Štrljić je ćerka poznatog glumca Milana Štrljića, sa kojim je veliki deo vremena provodila na filmskim setovima.

Glumicu sada gledate trenutno u seriji "Igra sudbine" gde glumi modnu kreatorku Dijanu Erski.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.