· · Komentari: 0

POGINUO LEGENDARNI TARZAN: U stravičnoj nesreći stradala i njegova supruga (VIDEO)

Megapopularni glumac Džo Lara (58) poginuo je u stravičnoj avionskoj nesreći.

1622441059_tarzan.JPG
Foto: Printscreen Youtube/Daily News

Proslavljeni "Tarzan" je bio sa suprugom Gven u privatnom avionu, a pored njih je poginulo još 5 osoba.
Kako su saopštili na konferenciji za štampu, avion se srušio u jezero blizu Nešvila, negde oko 11 časova ujutru veoma brzo nakon što je poleteo sa "Smirna" aerodroma kod "Palm bič-a" na Folidi.

Nacionalna bezbedonosna organizacija Floride je odmah započela istragu o uzroku nesreće.

Supruga slavnog glumca Gven bavila se fitnesom i planom i programom ishrane za mršavljenje i pravilnu dijetu, kojom je pomagala mnogim ljudima i bila je veoma uspešna u tome.

Džo je rođen u San Dijegu u Kaliforniji, a proslavio se u filmu "Tarzan" po kojem su ga svi prepoznavali.

Džo i njegova supruga Gven su imali zajednički Jutjub kanal, koji je bio po principu rijaliti programa, a glavni učesnici su bili upravo njih dvoje.

Oni su snimali svoju svakodnevnicu i govorili o svom odnosu i ljubavi otvoreno.

Pored slavnog "Tarzana" Džo će ostati upamćen po mnogim ulogama, a samo neke od njih su u filmovima: "American Cyborg", "Steel Warrior 1993", "Steel Frontier", "Warhead", "Armstrong and Doomsdayer"...

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.