· · Komentari: 0
SMEŠNO

Pogledajte buldoga koji želi da spase Leonarda DiKaprija (VIDEO)

Leonardo Dikaprio jedan je od omiljenih glumaca mnogim generacijama

1608574227_buldog.jpg
Foto: YouTube printscreen / Elvis and Khaleesi

Iako zvuči neverovatno, njegov najverniji i najslađi fan definitivno je ovaj buldog. Gledajući film "Povratnik", pokušao je da spasi legendarnog glumca u borbi sa medvedom.

Pročitajte još: Zdrav napitak, ali na boju zuba utiče više od KAFE

Najupečatljivijih scena u filmu je svakako ona u kojoj se Leonardo Dikaprio bori sa medvedom. Svi su te scene gledali bez daha, a  ovaj preslatki obožavalac, spreman je i da se bori za njega.

Jedan engleski buldog prosto gledajući ovu opasnu scenu iz filma, poneo se zaštitnički, pa je želeo na sve moguće načine da mu pomogne u borbi sa medvedom, koji ga je umalo ubio. Kako je to izgledalo, pogledajte:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.