Oglas
· · Komentari: 0
Promena

Pogledajte kako je legendarna "manta" inspirisala "Opelove" dizajnere

Prvo će "opel moka" a zatim i ostali automobili ovoh brenda imati "vizor" izgled

1971-Opel-Manta-505006.jpg
Foto:"Opel"
Oglas

Nemački automobilski gigant "Opel" narednih godina neće samo izmeniti pogon svojih vozila (jasno u pitanju je elektrifikacija) već je tim dizajnera koje predvodi Mark Adams osmislio novi izgled automobila koji će nam stizati iz Riselshajma.

Foto:"Opel"

Ispiraciju su kažu našli na legendarnoj "opel manti" a kako će to izgledati videćemo kada bude predstavljena nova "opel moka", krosover koji će prvi "probiti led" u novom dizajnerskom pravcu magova iz "Opela".

Adams i saradnici su iskoristili "mantinu" rešetku sa dvostrukim modulima farova na crnoj površini, uokvirenim tankom hromiranom lajsnom.

Pročitajte još: "Ne možete to da zamislite...": Čuveni trener Liverpula prvi vozio električnu "moku" ! (Video)

Ceo taj novi izgled nazvali su "Vizor". Ako vas asocira na vizir (kacige) u pravu ste, jer u "Opelu" ističu da on "poput kacige, sa stilizovanim zaštitnim vizirom integriše prednju masku, farove i logo brenda u jedan modul.

"Opel" nam informacije o novoj "moki" daje na kašičicu a ovoga puta ponužena je samo skica koja treba da nam razigra maštu.

Pročitajte još:"Alfa Romeo" za svoj 110 rođendan predstavio "đuliju GTA" (Foto)

"Opelovi" dizajneri su do sada, više puta u prošlosti diktirali "automobilsku modu", a njihovi modeli su postali legendarni još za vreme dok su bili aktuelni, Prethodne generacije "opel moke" su bile veoma uspešne na tržištu poa je jasno, da su se sadašnji inženjeri i dizajneri našli na realizaciji veoma teškog zadatka.
Da li je "Vizor" pravi odgovor videćemo uskoro.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas