Oglas
· · Komentari: 2
Superauto

Pogledajte kakvu zver na točkovima je naručio Kristijano Ronaldo za 8,9 miliona dolara! (FOTO)

Portigalski fudbaler u svojoj kolekciji već ima nekoliko basnoslovno skupih vozila

1596524159_bugati-ronaldo-naslovna.jpg
Foto:"Bugati"
Oglas

Zvezda Juventusa, portugalski maestro u kopačkama, Kristijano Ronaldo je poznat po opčinjenosti skupocenim i superbrzim automobilima.

Najnovija "igračka" koju je naručio i platio 8,9 miliona dolara biće mu isporučena u 2021. godini! Reč je o modelu "bugati ćenetodieći" ( "bugati stotinu i deset") koji je napravljen u čast 110 godina kompanije "Bugati".

Pročitajte još: Moćni bavarski auto-gigant predstavio svoj prvi električni SUV (FOTO/VIDEO)

Ono što je posebno bitno u celoj priči je da je Ronaldo uspeo da ugrabi jedan primerak od samo deset koliko će biti proizvedeno! Ronaldo će tako imati jednu od najekskluzivnijih garaža na svetu! U njoj se već nalaze neprocenjivo vredni primerci, koji bi bili san svakog kolekcionara.

Foto:"Bugati"

Tako Ronaldo poseduje već "bugati vejrona", pa "bugati širona", čudenog "meklaren senu", čak dva "lamborgini aventadora", "ferari F12 tdf", ali i "kamara". Nedavno, za 35 rođendan, Ronaldova devojka Džoržina Rodrigez mu je poklonila "mercedes benc G klasu" ali koju je doradio "Brabus"!

Pročitajte još: Grupa "FCA" sa partnerom "Vajmo" još bliža vožnji bez vozača

Prema navodima iz italijanske štampe, Ronaldo se nameračio i na trenutno najeksluzivniji automobil na svetu "bugati la voiture noar" koji će biti napravljen u samo jednom primerku.
Ipak, i ovaj model koji je sad nabavio "EB 110! nije ništa manje specijalan. Ima motor od 8,0 litara sa 16 cilindara i četiri turbine. Razvija neverovatnih 1.577 "konjskih snaga". Do 100 kilometara na čas stiže za 2,5 sekundi a maksimalna brzina mu je oko 400 kilometara na čas.                                     

                          Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas