· · Komentari: 0
Čuvari

Pogledajte zašto fudbaleri Premijer lige daju bogatstvo za pse - plaćaju i 60.000 evra za jednog!

Vezista Lestera Hamza Čouduri platio čak 60.000 evra za belgijskog i nemačkog ovčara

PAS-NASLOVNA-Depositphotos_2079162_s-2019.jpg
Foto:Depozitfoto

Prodavci pasa, doduše onih treniranih i malo gabaritnijih, trljaju ruke u Engleskoj! Tamo je zavladala prava pomama za psima čuvarima!

Sve je počelo onda kada je igrač Totenhema Dele Ale poharan u svom domu!  Sjajnom igraču "petlova" u stan su, dok je bio sa devojkom i bratom, uleteli maskirani zlikovci i odneli mu vredan nakit i podosta novca. Tada je među njegovim kolegama fudbalerima iz Premijer lige krenula je jagma za kupovinom specijalno treniranih pasa.

Pročitajte još: Iluzionista je živeo sa lavovima, preživeo napad TIGRA i umro od VIRUSA

Ko zna šta sve vredno ima u svom domu vezista Lestera Hamza Čudori koji je, pored sigurnosnih sistema, alarma i brava,  za dva psa čuvara dao pravo bogatstvo - čak 60.000 evra! Toliko je ovaj fudbaler Lestera platio jednog belgijskog i jednog nemačkog ovčara!

Nije Hamza jedini koji je odrešio kesu za kupovinu ne baš umiljatih kuca.
Pre nekoliko dana kapetan Aston Vile Džek Griliš kupio je takođe  belgijskog ovcara, poznatog i kao "malino"  vrednog 28.000 evra.

Pse cuvare kupili su i napadac Mančester Sitija Rahim Sterling, napadaca Mančester Junajteda Markus Rašford, bivsi engleski reprezentativac Rio Ferdinand, golman Totenhama Ugo Loris. Nema podataka koliko je ko od njih platio svog novog "najboljeg prijatelja" ni koje je rase izabrano kuče, ali engleski mediji bruje da se radi o desetinama hiljada funti.

Foto:Depozitfoto

Vrhunski trenirani psi nisu jeftini i teško može da se nađe neki koji košta manje od 10.000 funti u Engleskoj! Cene idu i do 50-60.000 evra mada kažu da ima i pojedinih, još skupljih pasa. Na posebnoj ceni su psi koji su prošli obuku u nekoj od poznatih vojnih ili policijskih odgajivačnica.

Pročitajte još: Vlasnici pasa nakon ovog teksta će biti ODUŠEVLJENI, a mačaka - LJUTI

Valjda će, za te pare koje je uplašeni Hamza izbrojao će neki od ovih pasa da mu donosi i papuče i novine...

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.