Oglas
· · Komentari: 0
Neobično

Pogledajte zašto su baš ovu BOJU odabrali za "Svetski automobil godine"

"Kija telurajd" će ovog leta krenuti u osvajanje tržišta sa "najtfol edicijom"

1594901645_kija-telurajd-crna.jpg
Foto:"Kija"
Oglas

Terenac "Kije" nazvan "telurajd" osvojio je sve što se osvojiti može od nagrada počevši od titule "Sverskog automobila 2020. godine" do "Najboljeg SUV vozila", "Najboljeg terenskog vyila SAD", a sada je vreme da osvoji i srca kupaca.

Prodaja kreće ovog leta a zanimljivo je da su za početnu boju s kojom će krenuti u prodajne salone, u "Kiji" izabrali crnu.

Pročitajte još: Slažete li se? Odlučeno koja je boja automobila najomiljenija

Preciznije rečeno cela početna serija će biti "najtfol edicija" koja će imati preovlađujuće tamne boje.
Pored crne, koja daje dozu tajanstvenosti ali i otmenosti "kiji telurajd", zajedno sa specijalnim paketima opreme, vrhunskim luksuzom, ogromnim sjajnim točkovima od lake legure, biće ponuđeno čak osam novih boja kojima će kupci, tvrde u "Kiji" teško da odole.

Foto:"Kija"

To su "eboni blek", sangrija", "blek koper", "snežnobela biserna, "everlasting srebrna", "gravitacijski siva","dark mos" i "vučje siva".

Pročitajte još:Sa ovim elektromobilom moći ćete da odete iz Beograda do Niša i nazad BEZ DOPUNE baterije

Za one kojima je boja manje važna podsetnik da je pod haubom moćni 3,8 litarski motor sa šest cilindara koji ima 291 konjsku snagu i pogon na sve točkove, sasvim dovoljno da pruži nezaboravan užitak za osam putnika u ovom terencu.

Foto:"Kija"

Podrazumeva se da "kija telurajd" u svojoj opremi ima sve najsofisticiranije sisteme asistencije vozaču, bezbedonosne sisteme, napredne sisteme konekcije.
Da nije tako ne bi uostalom, bila proglašena za najbolji automobil na svetu u ovoj godini.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas