· · Komentari: 0
NEKAD I SAD

Pogodi ko je? Od preslatkog dečaka do najpoznatijeg glumca koga žene obožavaju (FOTO)

Danas je jedan od njtraženijih i najomiljenijih glumaca, kako kod nas tako i u Evropi

1626689148_bikovic.jpg
Foto: Instagram printscreen/srpski.glumci

On je jedan od najauktelnijih mladih glumaca današnjice. Rođen je 13. januara 1988. godine u Beogradu. Ima 16 godina starijeg brata Mihaila,  igumana Manastira Jovanja.

Pročitajte još: Keri Bredšo u ozbiljnom problemu: Evo šta će se dogoditi u nastavku serije SEKS I GRAD!

Dete je razvedenih roditelja, a otac mu živi u Nemačkoj. Završio je četrnaestu beogradsku gimnaziju, govori srpski, engleski i ruski jezik. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića zajedno sa Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Tamarom Dragičević, Anjom Alač.

Prvu ulogu ostvario je u seriji "Stižu dolari"

Prvu zapaženu ulogu ostvario u televizijskoj seriji Stižu dolari, gde je igrao Nebojšu, uloga mu je donela veliku popularnost. Takođe, igrao je i u seriji "Bela lađa", a srca publike osvojio ulogom Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video".

 

Ovaj talentovani i mladi glumac osvojio je i rusko tržište, gde je 2014. godine zapao za oko slavnom ruskom režiseru Nikiti Mihalkovu, koji mu je dodeli ulogu u filmu "Srčani udar". Nakon toga, njegova popularnost naglo raste u Rusiji, gde dobija mnoge zapažene uloge u serijama i filmovima, među kojima su: "Dukhless", "Led", "Mify", "Hotel Eleon" i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

U 2019. godini pojavio se u glavnoj ulozi filma „Balkanska međa“ zasnovan na istinitim pričama. Snima seriju i film "Južni vetar", koja doživljava neverovatnu popularnost, a poslednje što je snimio u Beogradu je "Hotel Beograd", koji je doživeo veliku popularnost. Pogađate, u pitanju je Miloš Biković.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.