Oglas
· · Komentari: 0
MARS

POHLEPA i nepoštenje, ali MARS sa JUPITEROM od 17. oktobra ZOVE U RAT

U ovom periodu posmatraćemo svaki oblik ekstravagancije, ali na tuđ račun!

1602592651_Depositphotos_84285760_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Prilikom svog retrogradnog kretanja, Mars ove jeseni praviti veoma loš aspekt sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom.

Aspekti Marsa, posebno ako su loši znaju biti vrlo neprijatni. Loš egzaktan aspekt koji je u svom retrogradnom kretanju prvo pravio sa Saturnom je gotov, a sa Plutonom upravo je završen 11.oktobra.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Međutim, treći aspekt koji će tokom jeseni praviti Mars je takođe loš. Biće to u periodu  od 17. do 19. oktobra -  sa Jupiterom. Ekstravagantost na veliko, ali samo, ili posebno kada je novac drugih u pitanju. Sve se radi mahom iz interesa ili se prvo sagleda koji i koliki su lični interesi u bilo kakvoj kombinaciji.

Agresivno će se promovisati prevaranti i trošiti tuđ novac!
Tinja nemir
Stalno tinja neki nemir, i ne drži nikog mesto. Uvek je prisutna želja za avanturom, pohlepa i nepoštenje, sklonost hvalisanju i preuveličavanju sopstvene važnosti, rasipnost i nepouzdanost. Fali čvrstine, izdržljivosti i podešenog napora.

Sveto krstaštvo postaje lukavstvo kojim se uspeva poboljšati materijalno stanje ili možda osećaj važnosti ili oboje. Sasvim uvereno i prilično agresivno se nastupa i promovišu na neki način sopstveni stavovi, filozofija i uverenja, ali tako se najčešće stvara - ništa drugo do neprijateljstva.

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

Postoji dovoljno hrabrosti, i kada se nastupa, nikad se ne zadovoljava malim, već se uvek puca na veliko, ali je nesreća u tome što se upušta u velike stvari, a bez dovoljno sredstava ili iskustva i bez pripremljene taktike, bar ne do kraja razrađene. Često se u akcije kreće pre vremena, ili kao trkač koji pre pucnja kreće u trku.

Svi govore o moralu, a nemorano se ponašaju!

Sklonost da se koristi  kolektivna snaga, pa i neka društvena odobrenja za samouzdizanje, i za zadovoljenje svih svojih strasti je naglašena.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Moguć je i rat!
I posebno sklonost - da se  povede čak i rat u cilju da se pridobije društveno odobrenje, a za svoje sklonosti koje često uopšte nisu ni blage ni jednostavne. Fanatičnost u uverenjima kada je teško odvratiti nekog od ideje a posebno ne od nekih loših zamisli. Ne preza se ni da se učestvuje u bilo kakvim kontroverznim dešavanjima.

Ekstremnost kombinovana sa rasipnošću lako mogu odvesti u propast, a posebno kada su odnosi u javnosti u pitanju i vrlo često kada su partnerski odnosi u pitanju.

Čuvajte se dvoličnosti u poslu, ali i u kući!

Često se kamuflira motiv a ponekad kao paravan za dvoličnost i laž se koristi i religija, i često se moral odbacuje, a nešto drugo zauzima to mesto. Kao da se na neki način mrzi sreća i spokojstvo drugih, pa uvek tinja nagon za pobunom, nagon da se napadne moral da bi se odbranio isti, ili pravo samo.

Pročitajte još: Rođeni KOCKAR, manipulator, LAŽLJIVAC ili hladan i STROG: Koliko HOROSKOP utiče na LIČNOST?

Sve ovo loše, zna biti i korisno, jer donosi sposobnost da se vrlo radikalno rešavaju neke stvari i situacije, i oštro kritikuje društvo, moral, nepravde i slično. Tako, da na kraju, uspeva da se razvije vrlo jak moral, i smisao za prijateljstvo, pa odanost i vernost postaju osnovne osobine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas