Oglas
· · Komentari: 0
DRAGOCENOSTI

Polica koja zadaje glavobolju lopovima: Ima mehanizam koji niko ne zna da aktivira! (VIDEO)

Savršeno rešenje sa kojim će vaše dragocenosti biti bezbedne kod kuće.

1623329688_300.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko
Oglas

Dizajner enterijera sa Instagram profila majstorskooko, podelio je sa pratiocima je ideju za nemeštaj u kojem će sve vaše dragocenosti poput, novca, nakita i oružja biti bezbedne.

Takođe, može da posluži i ako u kući imate malu decu i treba da sklonite opasne predmete koji su vam dragi, ali predstavljaju opasnost za najmlađe ukućane.

Pročitajte još: Ne treba vam kućni SEF za dragocenosti: Ova komoda ima tajnu pregradu, koju niko ne zna da otvori! (VIDEO)

Polica sa tajnom pregradom

Tajna ove police je u otključavanju tajne pregrade u više koraka. 

Svako ko bi tražio vaše dragocenosti, verovatno bi pretražio sve fioke, ali da li bi se setio da je ključ u stvari ručkica na fioci koja, ako se okrene u desno, otvara skrivenu pregradu u kojoj se nalazi ključ.

Ključ efikasnosti ove police je u tome što se zaštita bazira na nekoliko koraka, ako neko uspe da otkrije samo prvi, moraće dodatno da se potrudi da bi otključao skrivenu pregradu.

I taman kad mislite da je to sasvim dovoljno da niko ne bi uspeo da se seti da dođe do tog ključa, idete korak dalje. Ključ se stavlja u bravicu koja se nalazi skrivena u ćošku, u samom staklenoj vitrini. Kada se otključa poslednji deo, sa strane se pojavljuje umetnuta skrivena pregrada, u kojoj možete da sakrijete šta god poželite.

Pročitajte još: IDEJA ZA KREČENJE: Devojka je napravila sobu kao iz bajke sa tri boje! (VIDEO)

Ovo rešenje je odlično jer čak i da neko uspe da provali prvi deo ove slagalice, mala je verovatnoća da bi uspeo da shvati do kraja kako da otključa "sef".

Kako tačno funkcioniše mehanizam, pogledajte na snimku ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas