· · Komentari: 0

Položio teorijski deo vozačkog ispita iz 158. puta! Neverovatno!

I to se dogodilo.

1610634334_Depositphotos_23479380_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Neimenovani muškarac iz Velike Britanije konačno je položio teorijski deo ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspeo da da dovoljno tačnih odgovora.

Pročitajte još: Govorio je 40 jezika, imao je neverovatan koeficijent inteligencije, završio u ludnici, a njegovo ime niko ne spominje

Britanska državna agencija nedavno je izvestila o novom neslavnom rekordu. Muškarac, čije ime nije objavljeno zbog očuvanja privatnosti, uspeo je da položi teorijski ispit nakon što je prethodno pao čak 157 puta, a usput je potrošio oko 3.000 funti.

Nekoliko medija prozvalo ga je najgorim vozačem na svetu, ali ima i onih koji su ga opisali kao primer istrajnosti.

- Istina je što kažu - ako ne uspete iz prve, probajte ponovo... Polaganje vozačkog ispita može da bude jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas treba mnogo više pokušaja nego drugima - rekao je za "Lad Bible Mark Tongue", direktor komoanije "Select Car Leasing".

Pročitajte još: ODLIČNA VEST: Crno vino nije samo dobro za srce, već i za OSMEH! Evo i kako na njega utiče

Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mestu s najviše neuspelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju.

Podaci DVSA-a pokazuju da je na drugom mestu žena u tridesetima koja je pala 117 puta i još uvek nije prošla, dok je na trećem mestu žena koja je uspela da položi iz 94. pokušaja,

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.