Oglas
· · Komentari: 0
NOVA LJUBAV

Ana Nikolić ponovo zaljubljena?! Otkrila o kom muškarcu se radi!

Nova ljubav na vidiku.

1609768919_ana-nikolic.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / ananikolicofficial
Oglas

Nakon što se pevačica Ana Nikolić razvela od Stefana Đurića Raste i nakon što se od razvoda oporavila, svoj izgled dovela je do savršenstva. Važila je za najseksepilniju ženu 2000-tih, a sada je ponovo zasijala u svom punom sjaju. Pitanje koje se logično nameće kada tako zračite jeste upravo ovo – da li se u njenom životu pojavio neko novi?

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU SERGEJA ĆETKOVIĆA: O detinjstvu, roditeljima, supruzi, ćerkama i muzici

Ana je dugo govorila da je niko ne interesuje, a godinu za nama završila je u svom stilu – intrigantnim priznanjem. Kako se čini, Ana Nikolić je ponovo zaljubljena?

Za medije je otkrila da ima jednu simpatiju i da je u pitanju stranac. Usled posledica pandemije korona virusa upoznavanje sa tajanstvenim strancem je odloženo. Ana je istakla da čak i ako ovaj misteriozni muškarac od simpatije preraste u emotivnog partnera, da ga ona neće upoznati sa svojom ćerkom Tarom. 

Pročitajte još: "2020. sam se posvetila porodici, Đoksi nema na šta da se požali" Vesna Đogani otkrila novogodišnje želje (VIDEO)

Jasnog je stava da ne želi nikada da upozna Taru sa svojim dečkom! Kako je rekla ne misli da treba da ode u celibat jer se razvela, ali svog partnera neće približavati detetu.

Pročitajte još: Znate je kao Šašvari iz "Vojne akademije", a nama je otkrila sve o 2020. i šta želi u Novoj godini

Ana, patrijarhalno vaspitanje nosi iz porodice, iako se to kosi sa slikom koju publika ima o njoj. Kako se navodi, njena majka je veoma mlada ostala bez muža i imala je prilike da se uda, ali joj to zbog Ane i njenog brata nikada nije padalo na pamet.

Ana Nikolić ponovo je zaljubljena, a da li će joj ova godina doneti emotivnu priču za pamćenje, ostaje da vidimo. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas