Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Popularna pevačica drogom pokušala da skine kilograme (FOTO)

Popularna pevačica na sve načine pokušava da skine kilograme

1617956003_lili-alen.jpg
Foto: Youtube printscreen / gcshotime2
Oglas

Lili Alen, zajedno sa svojim pratiocima je pre izvesnog vremena podelila iskustva liposukcije koju je uradila, ali je bilo sramota da to prizna svom sada već bivšem dečku, pa ga je slagala da joj je ožiljak od operacije kuka.

Pročitajte još: Zapalila društvene mreže besprekornom figurom: Katarina Živković mami uzdahe iz tertane (VIDEO)

Pevačica je takođe odgovarajući na pitanje fanova, otkrila kako joj je u braku, ali i da se oslobodila poroka, tako da više ne konzumira alkohol i cigarete, tako da se potpuno posvetila zdravom životu. Lili je pre sedam godina na jednoj turneji navodno konzumirala drogu sličnu spidu za mršavljenje.

- Razmišljala sam o tome kako mi nijedan stimulans više ne pomaže i kako bih možda trebala da uzmem heroin - rekla je u jednom od svojih intervjua i dodala da je u tom periodu bila jako nestabilna, jer je doživela spontani pobačaj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas