Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Popularnost sve niža: Megan Markl sprema prvu sliku Lilibet Dijane i krštenje sa kraljicom

Dobri poznavaoci bračnog para Megan Markl i princa Harija očekuju prvu sliku male Lilibet Dijane.

1626682737_MeganHRH.PNG
Foto: Instagram/ screenshot hrhofsussex
Oglas

Megan Markl smatra da bi mala Lilibet Dijana trebala da bude krštena pred kraljicom Elizabetom, jer bi to pomoglo njihovoj popularnosti.

Pročitajte još: Budžet princeza: Kejt Midlton ponovo izgleda kraljevski u haljini od 5.000 dinara! (FOTO)

Prošao je vrhunac popularnosti Megan Markl

Naime, kada su se Megan Markl i princ Hari preselili iz Londona u Kanadu, a onda i u Kaliforniju, SAD, bili su na vrhuncu popularnosti. Tog trenutka su milioni Amerikanaca bili na njenoj strani u "sukobu" sa britanskom krunom.

Prvu rundu su uzeli Megan i Hari

- Kao što su Megan Markl i princ Hari uzeli prvu rundu tako je sada lopta na terenu kraljice Elizabete.. Još iz vremena Rata za nezavisnosti Amerikanci sanjaju da Britaniji kažu "možete zalepiti krunu znate već gde" - kaže Danijela Elser, kraljevski ekspert.

Pročitajte još: Ističe NAJBOLJE na ženi: Detalj bez kojeg ne smete završiti leto (FOTO)

Megan Markl će pokrenuti biznis

- Onog trenutka kada su sleteli u Los Anđeles njihova "vrednost" je pala i brend Saseks je počeo da se ljulja, jer su ušli u komercijalni svet, Pošto pada popularnost Megan Markl i princa Harija oni bi želeli da malu Lilbet Dijanu krsti kraljica Elizabeta - napisala je Elser u kolumni.

Elser veruje da će Megan Markl i princ Hari ubrzo osnovati neki biznis. Nažalost, korona i izolacija je poremetila njihove planove za dobar posao. Naime, kada su se pojavili bili su tako zanimljiviji, a sada su pomalo - dosadni. Vrhunac njihove popularnosti bio je uoči intervjua sa Oprom Vinfri.

Pročitajte još: Ovako se sada oblače Italijanke: Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

Šta bi rekla princeza Dijana o Megan Markl?

Zbog toga mnogi poznavaoci ovog para veruje da će Megan Markl veoma brzo objaviti fotografiju male Lilibet Dijane kako bi time pokušala da podigne popularnost.

Pročitajte još: Kejt Midlton na Vimbldonu nosila cipele od 4,500 dinara, a svi pričaju i o ROZE haljini! (FOTO)

Zanimljivo je da je za vikend vojvotkinja Sara Ferguson, strina princa Harija, dala intervju i evo šta je odgovorila na pitanje: Šta bi Dijana rekla o Megan Markl?

- Sigurna sam da bi Dijana sada bila ponosna na obojicu sinova - kratko je odgovorila Sara Ferguson.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas