· · Komentari: 0
TUGA

Porodica krije uzrok smrti: Glumica preminula u 26. godini

Krije se uzrok smrti

1611671497_jung.jpg
Foto: Instagram printscreen/ u_jjooung

Južnokorejska glumica Song Ju-Jung, preminula je 23. januara, a o uzroku smrti porodica ne želi da govori.

Pročitajte još: "Nisam izvršio višestruko ubistvo": Aca Lukas prvi put javno progovorio o privođenju

Mlada glumica preminula je u 26. godini, a sahranjena je u strogoj tajnosti. Ves o smrti objavila je agencija za talente koja je zaslupala u zvaničnom saopštenju:

- Glumica Song Ju-jung upravo nas je napustila. Bila je prijateljica koja nam je uvek pružala sreću blistavim osmehom - stoji u saopštenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 송유정 (@u_jjooung)

Debititovala je 2013. godine kao model kozmetičke kompanije "Este Loder". Iste godine glumila je u TV drami "Zlatna duga". U Južnoj Koreji poslednjih godina bilo je mnogo slučajeva smrti mladih slavnih osoba. K-pop zvezda Kim Jong-hyun oduzeo je sebi život 27 godina u decembru 2017. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 송유정 (@u_jjooung)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.