· · Komentari: 0
NESVAKIDAŠNJE

POSADITE bolest u saksiju i rešite je se! Evo spiska i uputstva doktora Borisa!

Neverovatna ruska metoda lečenja doktora Borisa N. Holodenkova naišla je na veliki odjek u javnosti

1607588285_Depositphotos_135197914_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Brojna istraživanja i tvrdnje lekara koji se bave alternativnom medicinom zastupaju stav da se bolesti mogu preneti sa jednog pacijenta na bilo koji drugi organizam, nešto nalik na psihosomatskom procesu i obolevanju.

Ipak, ruski doktor Boris N. Holodenkov otišao je korak dalje u svojim metodama lečenja tvrdeći da je pacijentima za izlečenje dovoljno jednostavno umeće - sađenje biljaka u saksiju.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

Kada se biljka sadi?
Biljka treba da se zasadi kada je Mesec u opadanju. To je period između punog i mladog Meseca. U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom periodu, javlja se tendencija ka pročišćavanju. Mesec u opadanju isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka se ne sadi u subotu, nedelju i rođendan bolesnika. Uništiti biljku takođe treba za vreme kada je Mesec u opadanju.

Zvuči neverovatno, ali ovaj ruski doktor svojim pacijentima predlaže potpuno prirodnu metodu izlečenja. Naime, na ruskom portalu za alternativnu medicinu doktor Boris N. Holodenkov u svom autorskom tekstu navodi da je izlečenje od gotovo svih bolesti moguće ako svoju bolest zasadite u saksiju za cvećem. Najbitnije, ističe ovaj doktor, kontraidikacija u ovom procesu nema.

Prvo se uzme tečnost bolesnika: znoj, pljuvačka...

Procedura koju doktor Holodenkov predlaže zahtvea najpre da se kod bolesne osobe uzorkuje manja količina tečnosti, odnosno da pacijent prikupi svoju tečnost. Kako se objašnjava, to može biti gnoj, urin, pljuvačka, znoj ili na primer, sekret. Dalje, ove telesne tečnosti je potrebno pomešati sa zemljim i staviti u običnu, manju saksiju za cveće.

Pročitajte još: Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta

Dalje, u ovako napunjenu saksiju treba zasaditi 2 do 3 semena ili lukovicu biljke, planetarni znak koji se poklapa sa znakom bolesti, i sačekati dok se pojave izdanci visine nekoliko cantimetara. Nakon toga, zajedno sa korenom izvaditi biljku, i spaliti je ako je oboljenje povezano sa lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u reku, niz vodu. Posle toga - bolest prolazi, tvrdi ruski doktor Boris N. Holodenkov.

 

Posadite biljku kao pelcer Foto: Depozit

 

Preporuka doktora Holodenkova je da se biljka ne sadi u obliku pelcera ili korena jer tako biljka može da ugine, što nije dobro za bolesnika. Samo u obliku semena, ili lukovice. Ako seme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika. Kako bi ova metoda bila efiksana, neophodno jepoznavati planete, koje vladaju bolešću, i pronaći odgovarajuću biljku.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Polne bolesti?
Venera - Najpogodnija je za polne bolesti i urinarne infekcije.

Bolesti prema planetama

Mesec - Bolesti reumatizma i gihta, problemi sa grčevima. Za mesec se vezuju i problemi sa gnojnim ranama i menstrualnim poremećajima, ali i vaške, svrab, lišaj, pa i epilepsija, mesečarenje, depresija, melanholija, pijanstvo.

Mars - Ova planeta vezuje se zabolesti ušiju, pluća i jetre. Značajna je kod jakih prehlada, išijasa, migrene, ali i problema sa hemoroidima, nezarastajućim ranama i unutrašnjim krvarenjima. Takođe, rešava žuticu, dizenteriju, dijareju, proliv, zatvor,ali i gangrenu.

Mars rešava migrene, Merkur nesvestice.

Merkur - Rešava sve vrste bolesti mozga, nesvestice i vrtoglavice, ali i probleme sa mucanjem, nerazumnim strahovima. Ova planeta pogodna je i za stomatološke čireve, čireve na koži, akne, bubuljice i fistule.

Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST

Jupiter - Ukoliko imate kardiovaskularne, gastrointestinalne i bolesti pankreasa i slezine ova planeta je pogodna za lečenje. Takođe, rešava hipertenziju, anginu, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, kao i bolesti lokomotornog sistema.

Ako pelcer ne uspe to nema veze sa bolesnikom Foto: Depozit

Saturn - Rešava bolesti endokrinog i limfnog sistema, ako i pojedina onkološka oboljenje. Uspešna je i kod besplodnosti, lupusa, psorijaze i multipla skleroze. Takođe, pomaže kod demencije, preloma, ekcema, nedijagnostikovanih bolesti.

Sunce - Leči opekotine, promrzline i teške infekcije posebno na koži. Ova planeta vezuje se i za gripozna stanja, teška oštećenja srca i očiju, paralizu kao posledicu traume i moždanog udara, toplotni i hladni neurodermatitisi, neurozu, toplotni udar, loš metabolizam.

Pročitajte još: RUSKI lekar Torsunov tvrdi: Lezite na vreme, u suprotnom – vaša INTELIGENCIJA OPADA

Biljke koje leče bolesti prema planetama

Mesec - anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, šargarepa, krastavac, fuksija.

Mars - artičoka, bosiljak, kopriva, praziluk, rotkvica, rotkva, cvekla, ren, beli luk.

Merkur - anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, detelina, paradajz, cikorija.

Jupiter - suncokret, jasmin, kres-salata, susam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ruzmarin, pšenica.

Venera - begonija, karanfil, geranijum, gladiola, lala, hajdučka trava, pasulj.

Saturn - ruzmarin, krompir, celer, mirođija.

Sunce - vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, žalfija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.