· · Komentari: 0
ZVEZDE

Posle stolica iz intervjua, Megan prodaje i BOHO jastuke (VIDEO)

Vojvotkinja od Saseksa sedi na drvenoj klupi i priča o koroni, a svi gledaju u krem jastuk.

1620816539_MeganYoutube.PNG
Foto: Youtube/ screenshot The Telegraph

Megan Markl je u video podržala VAX Live koncert kojem je uživot prisustvovao i njen suprug Hari u Los Anđelesu.

Pročitajte još: Ne zatrpavajte spavaću sobu nameštajem, samo TRI stvari treba da se u njoj nalazi

Megan i Hari su posle famoznog intervjua sa Oprom Vinfri uspeli da prodaju stolice na kojima su sedeli. Naime, baštenske stolice su kupljene za 554 dolara, ali posle intervjua njihova vrednost je proasla i par ih je ponudio na Amazonu.

Megan sedi na klupi, a glavna zvezda je jastuk.

Ovog puta Megan sedi na drvenoj klupi, ali u prvom planu je boho-jastuk. Jastuk je krem boje i ima kićanke, a onlajn može da se poruči za 35 evra.

Megan očekuje drugo dete i već se zna da će biti ćerka. Ona je obučena u crvenu svilenu haljinu "Karolina Herea" sa bulkama i nosi ogrlicu "Woman Power".

Pročitajte još: Kopirajte ideje najboljih dizajnera za uređenja enterijera (FOTO)

Međutim, uprkos njenim snažnim rečima i same Megan, gledaocima pažnju privlači jastuk koji je sve popularniji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.