Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Poslovni horoskop za april: Za sada su "vrata otvorena" za samo OVA TRI znaka (VIDEO)

Vodolija će dobiti poslovnu priliku 17. aprila, a Vage će imati podršku moćnih prijatelja.

1617088194_depositphotos_243679600-stock-photo-beautiful-woman-holding-trophy-while.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Trgovina i komunikacija će cvetati u aprilu, proleće donosi oporavak.

Pročitaje još: Ove osobine horoskopski znaci kriju kao "zmija noge": Tračare, lažu i sebični su!

Vodolija

U aprilu ćete imati dobru priliku za realizaciju planova i ideja. Posebno obratite pažnju na oblast trgovine i komunikacije. Ako možete na tu stranu usmerite poslovnu energiju. Imaćete dosta sastanaka gde će vaša verbalna komunikacija doći do izražaja.

Ključan dan za vas je 17. april!

Tada je idelano da predložte nove ideje. Zapamtite, ove datume: 9. april nije poželjan datum za realizaciju ideja i 17. april imaćete divan trigon Marsa i Jupitera koji vam donosi napredak u karijeri i povećanje novca. U tom periodu se usmerite na realizaciju planova.

Pročitajte još: ŠTA SRBIN GUGLA? Pretražuju ITALIJU, ali u 2021. godini SANJAJU da otputuju na OVU DESTINACIJU

Vaga

Od polovine aprila imate podšku Venere iz Bika i tada ćete moći da očekujete povećanu zaradu.

Vaše vreme stiže od sredine aprile.

Takođe , imate podršku moćnih prijatelja i poslovnih saradnika. Ulazite u pregovore sa inostarnim partnerima što će vam doneti realizaciju planova na vreme. Neće biti kašnjenja. Merkur i Venera 19 aprila ulaze u Bika što će vam dati neočekivano povećanje novca.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Rak

Uaprilu iskoristite konjukciju Merkura i Sunca jer vam predstoji napredak u karijeri. Ako želite razgovor sa pretpostavljenim sada je idealan trenutak.

Iskoristite snagu Merkura da napredujete u karijeri.

Ako planirate privatni biznis ili da postojeće preusmerite na drugi parvac neka to bude polje komunikacije, administracije,zdravstva ili salon lepote. Sve planove pokušajte da realizujete do 23. aprila. Mars ulazi u Bika i tada nije idelano vreme za poslovne poduhvate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas