· · Komentari: 0
ŠOK

Potpuna transformacija Bena Afleka: Slavni glumac sad izgleda OVAKO (FOTO)

Popularni glumac potpuno se posvetio sebi i javnost iznenadio svojim novim imidžom.

1593677851_ben-aflek.jpg
Foto: YouTube printscreen /today

Ben Aflek nakon dužeg vremena izgleda fantastično. Glumac se konačno oslobodio poroka i posvetio sebi i svojoj vezi koja ga je potpuno preporodila. Obrijao je svoju bradu, skratio kosu, smršao i pokazao potpuno novi i dečački imidž.

Pročitajte još: Bio je jedan od glavnih zavodnika u seriji Seks i grad, a DANAS IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Uspeo je da se nakon 20 godina oslobodi najvećeg poroka i vidi se da je sada potpuno novi čovek. Alkohol ga je bukvalno uništavao. Mnogi smatraju da je za tu pozitivnu promenu zaslužna mlada glumica Ana de Armas s kojom je holivudska zavoda u vezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That was fun. Thanks for having us @nba and @laclippers. Next stop @thewayback premiere! 🏀 #TheWayBack

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on

Ben i Ana upoznali su se na snimanju filma "Deep Water", koji izlazi krajem ove godine, a šuškanja su započela kad su njih dvoje uhvaćeni zajedno na Kubi, odakle je Ana rodom i gde je Ben promovisao film "The Way Back", u kome glumi bivšeg srednjoškolskog košarkaša koji se bori s alkoholizmom.  

Glumci su viđeni kako šetaju Havanom, nakon čega su zajedno ručali u lokalnom restoranu i slikali se sa obožavaocima. Mlada glumica nedavno je dobila ulogu u filmu "No Time to Die", a mnogi smatraju da je i naslednica Sofije Loren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinewood Studios turned into Cuba, and Paloma met James Bond. #notimetodie

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.